Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vrouw

Nol Havens Vrouw

Nol Havens Vrouw
Nol Havens Vrouw

Nol Havens Vrouw:De eenjarige voorman van het altijd vrolijke VOF de Kunst bracht onlangs voor het eerst in zijn leven zijn allereerste soloplaat uit. Ik geloof dat het goed is om zulke intieme dingen uit te drukken, maar het hoefde geen album van Alle dood te zijn. Doe me alles is een persoonlijk album dat een verscheidenheid aan onderwerpen behandelt, waaronder liefde.

het leven, zijn geadopteerde kinderen en de dood van zijn vrouw. In de achtertuin van Nol Havens in Hilvarenbeek is een gezellige hangplek. Hij en zijn vrouw noemen die plek het afgelopen jaar of zo. Ze verhuisden naar een groter huis, dat ook in Hilvarenbeek stond, maar nadat de kinderen van Nol het huis uit waren, wisten ze niet wat ze met alle extra ruimte moesten doen.

Dit gebied beschikt over een flinke tuin, een sfeervolle woning en, zoals u achter ons kunt zien, een gezellige werkplaats. Terwijl Nol de koffie klaarmaakt, vraagt ​​hij op hypothetische wijze: “Meer heb je niet nodig?” Het zijn de Beekse Bergen in Nederland die internationale bekendheid hebben gebracht in deze Brabantse stad, die over de hele wereld bekend is. Je moet ook weten dat het geen “.

poepdorp” is, zoals Nol het concept van zo’n plek veracht. Blijf gewoon normaal om elkaar heen doen en je hebt het gewenste effect bereikt. Ook de zanger van het illustere ensemble VOF de Kunst heeft genoeg bizarre dingen gezien om een ​​leven lang mee te gaan. Omdat ze nog maar kort geleden waren opgericht, of omdat ze met Suzanne meteen hun eerste internationale smash-succes lanceerden.

Nol Havens Vrouw
Nol Havens Vrouw

Daarna zongen we nog een bekend meezingnummer uit het Nederlandse repertoire genaamd ‘One cup of coffee’. Nummers die voor altijd verbonden zullen blijven met Nol Havens, ook na zijn overlijden, en mogelijk nog lang daarna. Wat volgens de muzikant niet erg is; niettemin heeft hij in de bijna veertig jaar die sindsdien zijn verstreken ook een aantal andere dingen gedaan.

In feite heeft Nol zich er een weg doorheen genavigeerd. “Ik ben altijd een zelfstandig ondernemer geweest. Het was onmogelijk om een ​​vaste baan te behouden. Als ik niets deed, zou ik geen geld binnenhalen. Man, ik heb zoveel gedaan. Ik was de manager van Carice van Houten voor een periode van vier jaar naast het runnen van mijn eigen multimediabedrijf en platenlabel.

Ik heb ook een aantal jaren shows voor kinderen gegeven in samenwerking met de Kunst. Ik werkte zeven dagen per week. Omdat ik elke professionele kans aanneem dat komt op mijn pad, mijn carrière heeft nogal onverwachte wendingen genomen. Maar de laatste tijd is het een beetje stilgevallen. Af en toe denk ik: Havens, probeer te ontspannen. Ik heb veel dingen opgegeven om te bevrijden .

mezelf van angst en zorgen. Ik ben 61 jaar oud, en nu wil ik me alleen bezighouden met activiteiten waar ik gelukkig van word. Wat ik bedoelde te zeggen was dat ik veel aan de hand had. Daarnaast heb ik een diepe toewijding aan de kunsten, maar toen kwam de corona en kwam er abrupt een einde aan alles g. Ik liep al een tijdje met het idee om aan een soloproject te werken, maar uiteindelijk kwam .

het er nooit van. Opeens had ik tijd en kon ik de plaat in volledige stilte produceren. “Nee, het was niet therapeutisch of iets dergelijks, maar ik moet toegeven dat toen ik alle nummers achter elkaar hoorde, ik ook dacht dat het diep ging voor mezelf”, zei ze. VOF de Kunst is wat dat betreft traditioneler dan andere bands; we werkten samen met tekstschrijvers, creëerden nummers die zowel een kop als een staart hadden, en iedereen had zijn eigen specifieke verantwoordelijkheden.

Een van ons was de gitarist, een ander was de zanger en de derde was verantwoordelijk voor de zakelijke aspecten van de band. Nu heb ik ineens alles alleen gedaan, en dan schijn je een ander soort deuntje te maken. Ik begreep dat niet eens toen ik het aan het schrijven was, maar het werd een stuk persoonlijker en het kwam dichterbij.

Nol Havens Vrouw
Nol Havens Vrouw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *