Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Patty Brard Leeftijd

Patty Brard Leeftijd
Patty Brard Leeftijd

Patty Brard Leeftijd:Patty Brard, wiens geboortenaam Petula Louise Brard was en die in maart werd geboren in Sorong, Nieuw-Guinea, is een Nederlandse artiest van Nederlands-Indonesische en Indo-Nederlandse afkomst. Ze staat bekend om haar zangcarrière en haar rol als tv-persoonlijkheid.

Ze was in het verleden lid van de meidengroep Luv’. In de loop van vier decennia was ze een veelvoorkomend onderwerp van aandacht in de roddelpers. In de late jaren ‘ had Luv’ een reeks wereldwijde hitopnames, waaronder ‘You’re the Greatest Lover’, ‘Trojan Horse’, ‘Casanova’ en ‘Ooh, Yes I Do’, die in verschillende hitlijsten over de hele wereld in kaart werden gebracht. . Vele malen kwam de groep weer bij elkaar.


Sinds heeft Brard een carrière in de televisie-industrie onderhouden als presentator en presentator. Ze was presentatrice van televisieprogramma’s die vergelijkbaar waren met Candid Camera, zoals Bananasplit en Gaan met de Banaan. Ze was ook de gastheer van de editie van het San Remo Festival en de versie van Big Brother.

Ze nam deel aan een aantal reality-tv-series waarin haar leven werd beschreven, waarvan Patty’s Posse de meest succesvolle was. Ze liet zich daarbij inspireren door de populariteit van The Osbournes. Haar deelname aan de celebrity-duikwedstrijd Sterren Springen Op Zaterdag ook bekend als Celebrity Splash en de schaatswedstrijd Sterren Dansen Op Het IJs waren beide zwaarbevochten evenementen.

Sterren Dansen Op Het IJs staat ook wel bekend als Celebrity Splash! Ze is showbusiness specialist in het entertainment nieuwsprogramma Shownieuws, dat sinds het jaar op SBS wordt uitgezonden. Brard leverde ook een bijdrage aan andere programma’s die op hetzelfde kanaal werden uitgezonden, zoals “The new Uri Geller” en “Who Am I?” Who Am, “K zoekt K”, “Bonje Met De Buren Trouble With Neighbours”.

en de Nederlandse bewerking van “Dancing on Ice” zijn enkele van de shows die in Nederland zijn geproduceerd. Dankzij de maagbypass weet Patty 35 kilo af te vallen. raadt ze ingreep niemand aan. “Die denken dat dit de oplossing is, hebben het echt niet na oplossing, want het begint pas de operatie. eind in gesprek met VROUW.

Zo moet de presentatrice elke twee uur iets eten, ook als ze geen honger heeft. Toch krijgt de presentatrice geen warm onthaal na haar terugkeer bij Talpa. John de Mol had namelijk in haar contract laten opnemen dat Patty zou worden als ze niet op gewicht zou blijven. Dat is de diva in haar biografie die ze ter ere van haar verjaardag uitbracht. Ze zou ‘twee maanden .

de tijd om weer op haar oude gewicht te komen en anders wordt het contract ontbonden’. Patty moest zelfs twee keer knipperen met haar ogen toen ze deze voorwaarden las. “Ik vind het krankzinnig. Schandalig. Maar hij heeft echt vette pech, want dit onderteken ik natuurlijk niet. Wat denkt dat wel niet? Hij zag het maar, ik ben niet eens verder gegaan met lezen.”

Patty Brard Leeftijd
Patty Brard Leeftijd

De presentatrice is ook nog lang niet van plan om met pensioen te gaan. ‘We blijven gewoon nog steeds lekker doorwerken’, laat ze weten. Maar met het oog op haar oude dag gaan zij en Antoine nu op zoek naar een kleiner onderkomen in Nederland. ‘Naast dat heerlijke huis op Ibiza waar we ook nog rossen zo van genieten.’ En voor wie interesse heeft in het huis van Patty: dit staat vanaf morgen online en te koop. In den spaten Jahren, Luv’ erzielte einen string von internationalen Hits wie .

“you’re the Greatest Lover”, “Trojan Horse”, “Casanova” en “Ooh, Yes I Do” in de hitlijsten. Die Gruppe wieder vereint auf mehreren Gelegenheiten. Seit Brard wurde active auf das Fernsehen als ein host/Moderator von Candid Camera-TV-shows wie Bananasplit en Gaan met sterben Banaan sowie die Ausgabe des San-Remo.

Festival en die versie van Big Brother. Inspireert durch den Erfolg von The Osbournes, Sie erschien in der reality-tv-shows gezeigt, die Ihr Leben, die beliebtesten Patty’s Posse . In der letzten Jahren, Sie war vaak eingeladen in Talkshows Jensen!, Mooi! Weer De Leeuw, De Wereld Draait Door, RTL-Late Night.. Ihre witzigen Teilnahme a der ice skating Wettbewerb Sterren Dansen .

Op Het IJs ” und Sterren Springen Op zaterdag was er een Celebrity Splash! waren sehr bedeckt Veranstaltungen. Zwischen and , Sie was ein showbizz-Experte auf einer entertainment-news-Programm Shownieuws auf SBS Brard beteiligte sich auch in andere programma’s auf dem gleichen Kanal, darunter “De Nieuwe Uri Geller Der neue Uri Geller Wie Ben Ik? Wer Bin Ich? K zoekt K” .

und Bonje Met De Buren rger Mit Nachbarn”. Nach Sanoma en Talpa übernahm SBS Nederland im Jahr , Ihr Vertrag wurde nicht verlangert. Zwischen und arbeitete Sie als freelancer voor SBS en RTL Nederland. In den Jahren und unterzeichnete Sie exklusive Angebote, die mit der SBS Broadcasting B.V. Am August, beendete Sie Ihre Partnerschaft endgültig met dem SBS .

Patty Brard Leeftijd
Patty Brard Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *