Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Pien Lefranc Leeftijd

Pien Lefranc Leeftijd
Pien Lefranc Leeftijd

Pien Lefranc Leeftijd:Sam De Bruyn heeft presentaties gegeven vanaf Studio Brussel tot en met Studio Brussel. Al in april was hij te zien in het gelegenheidsprogramma ‘Reizen De Bruyn’ en in oktober was hij medepresentator van het programma ‘The Years Zero’. Nu volgt hij Eva De Roo op als nieuwe eigenaar van het blok. “

Eerst had ik de indruk dat Eva De Roo me zou vragen om peetvader van haar zoontje te worden. “Het bleek dat ze alleen maar iemand nodig had om haar op de radio in te vullen als tijdelijke presentator. ”, grapt De Bruyn. Pien Lefranc, die eerder te horen was tijdens De Warmste Week, treedt met hem op.

“De Warmste Week hangt nog in mijn kleren, maar wat een start: samen met Studio Brussel een piekblok presenteren Sam De Bruyn. Wat kan ik zeggen? “Ik kan niet uitdrukken hoe opgewonden ik hierover ben”, zegt Lefranc. Vanaf maandag is Flo Windey verantwoordelijk voor het managen van haar eigen avondblok bij StuBru.

Van negen uur ‘s avonds tot twaalf uur ‘s ochtends gaat ze om met luisteraars, prominente influencers, TikTokkers en dj’s. “Ik kijk ernaar uit om diepgaande gesprekken te voeren met mijn gasten over een breed scala aan onderwerpen, van muziek en televisieshows tot Tinder en openbare toiletten. Ik ben ook erg geïnteresseerd in het soort uitwisselingen dat ik kan hebben met luisteraars op dit uur van de nacht.

Sam De Bruyn en Pien Lefranc treden op in Studio Brussel van maandag tot en met vrijdag, elke dag van tot uur. Flo Windey: van maandag tot en met donderdag, elke dag van acht uur ‘s avonds tot twaalf uur ‘s avonds Van Acker ontvangt zijn eigen programma op digitale radiozender De Tijdloze De komst van het tweede kind van Eva De Roo is aangekondigd.

Iwein Segers, een Zuid-Afrikaanse komiek en radiopresentator, zei: “Een dame op mijn boerderij, dat gaat niet gebeuren op elk moment.” Vanaf maandag kun je Sam De Bruyn elke weekdag tijdens de werkweek op StuBru zien. Terwijl Eva De Roo wat vrij neemt voor haar zwangerschapsverlof, is Sam co-presentator van een radioprogramma dat de uren aftelt voor de paasvakantie.

met Pien Le franc, die nog maar net werd aangenomen als DWW Radio in de nieuwe stem van Mechelen. Tussen de middag en middernacht zendt Flo Windey nu zijn eigen dagelijkse programma uit. Sam De Bruyn heeft een geschiedenis in het hosten van radioshows, waaronder programma’s als “Sound of Sam”, “Zet’m op Sam” en “Vrienden van de Radio”, te beginnen met Studio Brussel.

Pien Lefranc Leeftijd
Pien Lefranc Leeftijd

Al in april trok hij terug naar Studio Brussel om deel te nemen aan het sporadische programma Reizen De Bruyn, en in oktober was hij co-presentator van de voorstelling De Jaren Nul. Zelfs op dit late uur is het een snelle radiorit om aan de vooravond te komen. Voor Sam betekent dit een terugkeer naar een oude passie voor radio, althans tijdelijk.

Sam De Bruyn is er enthousiast over en zei het volgende: “Ik had de indruk dat Eva De Roo van plan was mij te vragen de peetvader van haar zoontje te worden. Toen ik erachter kwam dat ze alleen maar iemand zocht om in te vallen voor haar tijdelijk als presentatrice op, natuurlijk nam ik het aanbod aan.

Pien Lefranc, een veelbelovende jonge radiopersoonlijkheid, zal me vergezellen op deze reis, en ik zou niet blijer kunnen zijn met deze kans. Ze straalt grenzeloze ijver uit en bezit het soort van moeiteloos natuurlijk dat bij elke radiomaker jaloers zou moeten zijn.

Pien Lefranc merkt dat het daar zit en zegt: “De Warmste Week hangt nog in mijn kleren, maar wat een start om samen een peak block in Studio Brussel te presenteren met Sam De Bruyn! Ik heb een sterk gevoel van betrokkenheid bij dit streven.” Vanaf maandag zal Flo Windey verantwoordelijk zijn voor het beheren van haar eigen avondblok bij StuBru.

Tussen twaalf en twaalf uur heeft ze interactie met luisteraars en verwelkomt bekende influencers, DJ’s, en TikTokkers.Flo kan haar opwinding nauwelijks bedwingen als ze uitroept: “Ik ben echt blij om de nacht in te duiken met aardige jongens die komen praten over alles, van muziek en tv tot Tinder en openbare toiletten.”

Ik ben ook erg geïnteresseerd in wat voor soort interacties ik met luisteraars kan hebben op dit uur van de nacht. Denk je dat Madonna meer getalenteerd is dan Metallica? Leg je de saus op de friet of leg je hem ernaast?” Een ander nieuwtje om letterlijk op te anticiperen is het debuut van een gloednieuwe FAQ.

-rubriek op VRT NU in de zeer nabije toekomst. Tijdens elke aflevering van In de webserie surft de hoofdpersoon, Flo, op internet op zoek naar oplossingen voor vragen die ze zichzelf stelt, vragen die niet snel verschijnen in conventionele FAQ-lijsten, maar die volgens Flo daar wel moeten worden opgenomen omdat ze relevant zijn.

Pien Lefranc Leeftijd
Pien Lefranc Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *