Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vriendin

Rapper Donnie Vriendin

Rapper Donnie Vriendin
Rapper Donnie Vriendin

Rapper Donnie Vriendin:Na samen te hebben gewerkt aan een nummer met een muzikant die bekend staat als Frans, met name Frans Bauer en Lange Frans, heeft Donnie nu een duet opgenomen met een andere Frans: cultzanger Frans Duijts. Het is een van Maradonnie’s vele successen, want vorig jaar heeft hij ook een kind genaamd Odin op de wereld gezet.

Dat deed hij samen met zijn dierbare vriend Lois. Er is echt heel weinig informatie beschikbaar over de vriend van Maradonnie. Ze is nergens te vinden in Donnie’s Instagram-posttags, dus er zijn slechts een handvol identieke foto’s van haar online beschikbaar.

Het is in ieder geval bekend dat ze samen een huis hebben gekocht. Wauw, kijk eens naar al het geld dat hun claims met Toto-claims hebben ontvangen. Je kunt Donnie vooruit zien komen als King Toto, om precies te zijn. Je kent hem misschien ook van zijn eerdere nummers, zoals Mentaal, een eerbetoon aan de legendarische darter Raymond van Barneveld. Latstname heeft al een zeer hechte en jeugdige vriend opgebouwd met de Britse Julia Evans.

Sinds Maradonnie op de Nederlandse hiphopzender verscheen na een samenwerking met De Jeugd van Tegenwoordig, denkt hij nergens meer aan. Donnie is vader geworden en heeft een aanzienlijk deel van de zorg op hem gericht. Zijn vriend is een fulltime werknemer.

“Als je gewend bent om als artiest vaak weg te zijn, moet je echt goed kunnen communiceren met je partner. Als ik om vijf uur ‘s ochtends thuiskom, trek ik altijd zeven uur uit om hem wat te eten te geven voordat ik hem een ​​klap geef. We voeren het gezamenlijk uit. Ik kan blijven doen wat ik doe, en zij kan blijven doen wat zij doet.” Rapper Donnie en zijn vriend .

Los zijn de ouders van hun tweejarige zoontje Odin. Volgens de rapper kan hij niet wachten om grote broer te worden. Deejay zegt: “Odin wijst nu al naar de buik.” “Baby Baby baby.” Zegt de kleine dan. Suse vraagt ​​Donnie of hij vader wil worden, aangezien het niet zijn vader was.

Ik ben altijd gesteund door mijn moeder, oma en tante, maar zo denk ik er niet over. We wilden echt een kind. Ik geloof echter dat ik het niet slechter kan doen dan mijn eigen vader. Donnie’s vader is zich bewust van de samenstelling van zijn jonge kind. Hij komt uit Zweed .

en woont daar ook, dus ik zei tegen hem: “Je wordt opa. Cool, reageerde hij nog een keer. Later nam ik hem nog een foto van Odin. ‘Mooie jongen’, merkte hij op. Dat was precies de situatie. Natuurlijk zou Donnie het grappig vinden als zijn vader ooit een lange wandeling had gemaakt, zegt hij. “Maar het is ook geweldig. Hij laat me chillen in Zweden, en ik hoop dat het goed .

Rapper Donnie Vriendin
Rapper Donnie Vriendin

met hem gaat. Verder kan ik niets missen wat ik nog nooit heb meegemaakt. Dat klinkt anders voor Suse. Toen ze dertig was, stierf haar moeder. Daarom heb ik geen idee hoe het is om een ​​moeder te hebben als je volwassen bent, maar ik heb wel een vaag idee van hoe het werkt.

Als ik andere mensen met hun moeder zie, vind ik het soms jammer dat ik dat niet weet. U kunt het hele interview met Donnie en Suse lezen in LINDA.210. Van Lovely Leven Go to You. Dit nummer is vanaf woensdag 14 december zowel offline als online te koop. Ook in dit nummer: vier oud-Verslaaf-leden vertellen openhartig over hun Afkick-periode en Britse BN-leden delen hun liefde voor eten.

Maradonnie werd vorige week bekend op Instagram na de komst van een tweede koter. Lieve mensen, ik moet zeggen dat babynummer onderweg is. Dat schreef de ervaren kunstenaar naast een foto van een echo. ‘Releasedatum augustus,’ zei hij zonder te mopperen. Maradonnie is bij ons nog bekend onder een paar andere namen, zoals Donald Scloszkie en De Fenomeen, maar Donnie heeft zijn echte.

naam altijd geheim gehouden. Wat zijn vriend betreft, hij is dan ook erg gefocust op eventuele privacy; hij is nu ook een malafide BN-gebruiker. Donnie werd geboren in Amsterdam uit een Zweedse vader en een Nederlandse moeder. Zijn muzikale carrière begon bij het label Magnetron Music, maar naast de aandacht die De Jeugd van Tegenwoordig hem gaf, werd Donnie pas bekend door het nummer “Mentaal”, een muzikale toewijding aan dartsspeler Raymond van Barneveld.

Termen als “snelle planga” en “Barry Hayze” zijn niettemin onlogisch verbonden met Donnie, die ook schitterde was in de vorderingen van gokbedrijf Toto. Hierdoor kunnen we met zekerheid stellen dat het met Maradonnie goed gaat, zowel in praktische zin als in termen van menselijk welzijn. Samen met zijn vriend Lois en hond Odin.

Rapper Donnie Vriendin
Rapper Donnie Vriendin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *