Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vriendin

Richard Gasquet Vriendin

Richard Gasquet Vriendin:is een Franse tennisser die professioneel concurreert. Deze maand in juli was de maand waarin hij zijn carrièrehigh ATP singles rating van wereld nummer bereikte. Op de ATP Tour heeft hij een totaal van singles overwinningen op zijn naam staan.

Richard Gasquet Vriendin
Richard Gasquet Vriendin

Zijn beste resultaten in de Grand Slamenkelspelcompetitie waren drie optredens in de halve finales, waarvan twee op de Wimbledonkampioenschappen in en één op de US Open in. Zijn beste resultaat in ATP World Tour.

Mastersenkelspelevenementen kwam in Hamburg in en Toronto in en toen hij in beide steden op de tweede plaats eindigde. Samen met Tatiana Golovin zegevierde hij in de Franse Open in het gemengd dubbelspel en nam de trofee mee naar huis.

Daarnaast sleepte hij samen met zijn dubbelpartner Julien Benneteau de bronzen medaille mee naar huis op de Olympische Spelen voor het herendubbel. De meest opvallende aspecten van Gasquet’s spel zijn zijn sierlijke grondslagen en zijn eenhandige backhand.

Gasquet won in maart zijn eerste wedstrijd op het ATPcircuit, waarmee hij pas de zesde huidige speler is die deze prestatie heeft geleverd. Hij staat nu als eerste op de lijst van actieve spelers die meer hebben gewonnen dan hun tegenstanders samen.

Gasquet werd in juni geboren in de stad Béziers, Frankrijk, waar hij ook zijn jeugd doorbracht. Zijn beide ouders, Maryse en Serignan, waren tennisleraren en samen leidden ze een kleine tennisclub in Béziers. Hij erfde hun talenten.

Dit had effect op Gasquet en toen hij acht jaar oud was, begon hij met zijn vader naar de club te gaan om te tennissen. Kort daarna vond een tennisleraar genaamd Pierre Barthès, een voormalige nummer één van de wereld.

die een kamp leidde in de aangrenzende badplaats Cap d’Agde, hem en bracht hem onder zijn aandacht. Op de cover van de februarieditie van French Tennis Magazine, toen Gasquet nog maar een jaar oud was, prees de publicatie hem als een potentiële kampioen voor.

de komende jaren. In april, toen Gasquet jaar oud was, nam hij deel aan een klassewedstrijd in Frankrijk, waar hij zijn eerste jeugdwedstrijd speelde. Als junior vestigde hij een record voor zijn carrière in het enkelspel en een record voor zijn carrière in het dubbelspel.

De maand september was de maand waarin hij zijn hoogste positie in het juniorenenkelspel behaalde als nummer één van de wereld. In hetzelfde jaar won hij de Junior Australian Open, de Junior French Open en de Junior US Open. In de Junior.

Richard Gasquet Vriendin
Richard Gasquet Vriendin

Australian Open bereikte hij de halve finale. Vanwege zijn succes in junior grand slams op zo’n jonge leeftijd, werd hij al snel een van de meest verwachte junioren in de geschiedenis, en veel mensen voorspelden dat hij op een dag tot de beste spelers ter wereld zou behoren.

Gasquet maakte zijn debuut op de ATPtour in april, tijdens het Tennis Masters Seriestoernooi in Monte Carlo. Daar kreeg hij een wildcard voor de kwalificatie en werd hij de jongste speler die zich ooit heeft gekwalificeerd voor een Tennis Masters Seriesevenement.

Gasquets debuut op de ATPtour vestigde een record voor de jongste speler ooit die zich kwalificeerde voor een Tennis Masters Seriesevenement. Na het verslaan van Franco Squillari van Argentinië in de eerste ronde van die competitie, werd hij de jongste speler sinds.

Tommy Ho bij Rye Brook in om een ​​enkelspel te winnen op een toptour (ATP Tour, Grand Prixtenniscircuit of Wereldkampioenschap Tennis hoofdtrekking) op de leeftijd van jaren en maanden. Op de leeftijd van jaren, maanden en negen dagen nam.

Gasquet deel aan zijn eerste Grand Slamwedstrijd. Dit evenement vond plaats op de Franse Open. Hij was de op één na jongste speler in de geschiedenis van die locatie die ooit deelnam aan het hoofdtoernooi. Ondanks zijn gebrek aan eerdere ervaring, was hij in staat om een ​​set te winnen.

van de uiteindelijke winnaar, Albert Costa, in de eerste ronde van de competitie. Als resultaat van zijn overwinningen in de juniorencompetities op zowel de French Open als de US Open, sloot Gasquet het jaar af als de beste juniorenspeler ter wereld en werd hij gekroond tot Wereldkampioen Junioren.

Bovendien was hij aan het einde van het jaar de jongste speler die in de top tien van de ATPranglijst eindigde. Op de leeftijd van jaren, maanden en negen dagen nam Gasquet deel aan zijn eerste Grand Slamwedstrijd. Dit evenement vond plaats op de Franse Open.

Hij was de op één na jongste speler in de geschiedenis van die locatie die ooit deelnam aan het hoofdtoernooi. Ondanks zijn gebrek aan eerdere ervaring, was hij in staat om een ​​set te winnen van de uiteindelijke winnaar, Albert Costa, in de eerste ronde van de competitie.

Als resultaat van zijn overwinningen in de juniorencompetities op zowel de French Open als de US Open, sloot Gasquet het jaar af als de beste juniorenspeler ter wereld en werd hij gekroond tot Wereldkampioen Junioren. Bovendien was hij aan het einde van het jaar de jongste speler die in de top tien van de ATPranglijst eindigde.

Richard Gasquet Vriendin
Richard Gasquet Vriendin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *