Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Dood

Ryan Dunn Dood

Ryan Dunn Dood
Ryan Dunn Dood

Ryan Dunn Dood:Ryan Dit is Matthew Dunn. June June was een Amerikaanse stuntartiest, televisiepersoonlijkheid, acteur en komiek. Hij was vooral bekend om zijn rol als een van de sterren van de reality-stuntshow Jackass, die werd uitgezonden op MTV, en voor de filmserie die de show voortbracht. Dunn werd in de late jaren beroemd als lid van de CKY-crew met zijn oude vriend Bam Margera, met wie hij extreme stunts en grappen uitvoerde en op video vastlegde, wat leidde tot de opkomst van Jackass.

Later werd Dunn beroemd als lid van de CKY-crew met zijn oude vriend Bam Margera. Daarnaast was hij de presentator van de televisieseries Homewrecker en Proving Ground, en had hij rollen in de films Blonde Ambition en Street Dreams, evenals in de films Haggard en Minghags die werden geregisseerd door Bam Margera. Op de leeftijd van, werd Dunn gedood bij een auto-ongeluk in het jaar dat Dunn een inwoner is van Medina, gelegen in Ohio.

Voordat hij naar West Chester, Pennsylvania verhuisde, waar hij naar de West Chester East High School ging en collega Jackass-ster Bam Margera ontmoette op de eerste schooldag, bracht hij zijn jeugd door in Williamsville, New York. Nadat hij naar West Chester, Pennsylvania was verhuisd, ging hij studeren aan de Penn State University. Dunn nam deel aan de iconische stunts waardoor Jackass een begrip werd, en hij verscheen in alle drie de Jackass-films die werden uitgebracht: Jackass.

The Movie, Jackass Number Two en Jackass. Dunn en Bam Margera namen samen deel aan de Gumball road rally in de Lamborghini Gallardo die Margera destijds bezat. Daarna voegde hij zich bij Don Vito voor een tour die uiteindelijk “The Dunn and Vito Rock Tour” werd genoemd, en de bijbehorende dvd werd in maart beschikbaar gesteld.

Zowel Dunn als Margera waren opnieuw te zien bij de rally die werd gehouden. Bam Margera zei dat hij en Dunn naar Italië zouden reizen om Where the FAre My Ancestors te filmen tijdens een radio-interview dat in december plaatsvond met Big O en Dukes van WJFK-FM. In dezelfde maand, december, had Dunn een gastoptreden in de aflevering van Law & Order.

Special Victims Unit getiteld ‘Smut’. Een film getiteld Street Dreams, die in het voorjaar werd uitgebracht, heeft hem ook in een bijrol. Naast Rob Dyrdek en Paul Rodriguez Jr. had hij een hoofdrol in de productie. Een show vergelijkbaar met Viva la Bam genaamd Bam’s World Domination, waarin Dunn en collega Jackass-ster Bam Margera door Europa trekken. De show werd geproduceerd voor Spike en was getiteld Bam’s World Domination.

Ryan Dunn Dood
Ryan Dunn Dood

De maand oktober zag de release van Jackass D, waarin hij een rol had. Samen met Jessica Chobot presenteerde Dunn de show “Proving Ground” op G, die debuteerde op juni (zes dagen voordat hij stierf), het jaar voordat hij stierf. Volgens een woordvoerster van de zender G is echter besloten om de uitzending van volgende afleveringen uit te stellen.

“De show staat vanaf vandaag niet op het programma totdat we de volgende acties bespreken”, verklaarde de vertegenwoordiger. G maakte in juni bekend dat ze vanaf juli de resterende afleveringen zouden uitzenden. Dunn had tot aan zijn overlijden aan de film “Welcome to the Bates Motel” gewerkt. De film werd daarna hernoemd en uitgebracht onder de nieuwe titel The Bates Haunting in het jaar.

Angie Cuturic, die verscheen in Margera’s regiedebuut Haggard: The Movie en later Minghags, had een langdurige relatie met hem vanaf het moment van zijn dood. De relatie duurde tot zijn overlijden. Dunn was bedekt met Cuturische tatoeages, onder andere op zijn binnenarm en linker ringvinger. Tijdens het filmen van de laatste scènes voor Jackass Number Two, liep Dunn tijdens een van zijn laatste scènes een schouderblessure op.

In deze scène worden hij en co-ster Bam Margera uit het schot getrokken door een rennend paard met een touw dat om hun voeten is gebonden. Dunn’s schouder raakte gewond tijdens deze scène. Dunn viel direct op zijn schouder, wat resulteerde in blessures aan de spieren en leidde tot een bloedstolsel dat op een gegeven moment levensbedreigend was vanwege de nabijheid van Dunns hart en hersenen.

De toestand van Dunn verslechterde de komende dagen. Toen Dunn behandeling zocht voor zowel de ziekte als de ziekte van Lyme, raakte hij in een diepe depressie. Als gevolg hiervan verbrak hij uiteindelijk bijna twee jaar lang alle contact met zijn vrienden, collega’s en andere mensen. Gedurende die tijd nam hij niet deel aan Jackassworld.com.

Hour Takeover of latere evenementen met betrekking tot de films en series. Uiteindelijk voegde hij zich weer bij de cast van Jackass voor de productie van Jackass D. Later onthulde Jackass dat hij dolblij was om weer deel uit te maken van de show en dat hij het leuker vond om aan Jackass D te werken dan al zijn andere andere filmische projecten.

Ryan Dunn Dood
Ryan Dunn Dood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *