Sanne En Erik Leeftijd

Sanne En Erik Leeftijd
Sanne En Erik Leeftijd

Sanne En Erik Leeftijd:Sanne begon haar carrière als zangeres en deed al vroeg in haar carrière mee aan vele klankmixwedstrijden. Ze ontmoette Helmut Lotti, die toen nog optrad als Elvis-imitator, op een van de evenementen waaraan ze deelnam. Sanne kreeg toestemming om op te treden als Lotti’s back.

upvocalist voor zijn debuut in Tien om gezien te worden als de Vlaamse supertip van de week met zijn eerste nummer Kom nu de hele zomer door terwijl hij speelde in Blankenberge. Dit gebeurde op zijn verzoek. Eric Vlaanderen in Oppurs. Sanne coverde nummers van Emmylou Harris en Linda Ronstadt. Haar stem maakte een blijvende indruk op Van Neygen, die direct na haar zou optreden.

Gedurende die tijd had hij de tekst van het lied “Veel te mooi” vertaald en was op zoek naar een artiest om het uit te voeren. Na het ontvangen van enkele cassettes van Sanne, besloot hij dat zij een goede kandidaat zou zijn voor het duet. De single werd uitgebracht in en was meteen een groot succes: het steeg snel naar de top van de hitlijsten in Vlaanderen, en exemplaren werden snel gekocht.


Van Neygen werd niet alleen de producer en manager van Sanne, maar de twee begonnen ook te daten. De kans is groot dat de connectie tussen Sanne, die is, en Van Neygen, die is, veel aandacht krijgt van de media in Vlaanderen. Zowel de geboorte van hun dochter als hun huwelijk vond plaats in de maand oktober. Na de release van Much too lovely is Sanne ook zelf gaan zingen.

Zowel ‘Het huis dat tussen rozen stond’, een vertaling van ‘La maison où j’ai grandi’ van Francoise Hardy, dat op zijn beurt een bewerking was van het Italiaanse origineel uit ‘Ragazzo Della Via Gluck’ van Adriano Celentano, en ‘Land van ons two”, een vertaling van Jennifer Rush’s “The Power of Love”, waren grote hits voor haar in Vlaanderen. Dit latere nummer eindigde uiteindelijk op de tweede plaats op de Ultratop.

Ze bleef ook muziek componeren met Van Neygen tijdens hun samenwerking. Sanne werkte mee aan de korte animatiefilm Anastasia. Ze verscheen ook in de gelijknamige musical als Sneeuwwitje, waarin ze de rol van het titelpersonage vertolkte. In het kader van die musical koos ze ervoor om Chris Van Tongelen, de prins van het verhaal, niet te kussen om Van Neygens gevoelens te redden.

Hierdoor ontstond er veel ophef en kreeg Sanne in bepaalde kringen de reputatie ‘preuts’ te zijn. Haar understudy, Kathleen Aerts, werd een paar keer gevraagd om voor haar in te vallen en zag Van Tongelen een kus geven. “Ik fietste rond Bornem en zag allerlei posters van Story in de ramen van de krantenwinkels hangen.

zegt Sanne, die toen een jaar oud was, tegen Cath Luyten in “Buurman, wat doe je nu ?’ Daarop stond een groot portret van ons twee met de woorden ‘De verboden liefde’ eroverheen geschreven. We wisten totaal niet dat ze van plan waren het openbaar te maken”, voegt ze eraan toe. “Verboden liefde”, aangezien Erik Van Neygen niet alleen jaren ouder was met zijn leeftijd, maar ook omdat hij getrouwd was en twee kinderen en een vrouw had. vervolgt door te zeggen.

“We hadden geen geheimen, maar alles gebeurde toen zo snel.” “Het belangrijkste voor Erik was dat er veel op de uitkomst hiervan werd gereden. Op dat moment wist hij nog niet zeker of hij wel of niet op dat meisje kon rekenen. Hij was eigenlijk nog onzeker over de omstandigheden om hem heen. Daarnaast zag Sanne dat de ogen van de vrouw op alle posters – en dat waren er destijds veel, zo geeft ze op .

Sanne En Erik Leeftijd
Sanne En Erik Leeftijd

door sigarettenrook waren uitgewist. Ze grinnikt terwijl ze zegt: “Toen dacht ik: ‘Niet met mij.'” Ze beweert dat toen ze de school binnenkwam, in wat als een auditorium leek vanwege het slechte weer, iedereen stond, en dat de sfeer plotseling extreem verslechterde. stil. “Toen begroette ik ze gewoon met “Goedemorgen!” en ze lachten. Daarna werd alles glashelder.

dit is het pad dat ik heb gekozen, en als gevolg daarvan zal ik hier geen vrienden meer hebben. Ik zal mijn onderwijs op deze locatie, en dan is dat het dan. Pas tot Sanne “Veel te prachtig” zingt, realiseert Erik zich hoe prachtig hij werkelijk is. Zij is een vaste klant op de Soundmix-evenementen, en onder de back-artiesten is Erik degene die heeft de reputatie opgebouwd het ‘superieure lied’ te hebben. Op een avond geeft ze een optreden recht voor hem, en hij kan haar horen zingen.

Hij complimenteert haar stem en zegt: “Je hebt een geweldige stem.” Ze uit gracieus haar dankbaarheid door te zeggen: “Dank u, meneer.”Ze leerden elkaar pas kennen nadat Sanne had meegedaan aan een tweede optreden, dit keer als voorzanger van Helmut Lotti. Sanne stuurt Erik een bandje. “Die stem bleef me dagen achtervolgen nadat ik ernaar had geluisterd, en ik kon hem niet van me afschudden. Toen luisterde ik naar een lied in Joegoslavië, en ineens dacht ik: “Misschien zou het een goed idee zijn om voer dat lied met haar uit.” “. De zinsnede “te gorgeou.

Sanne En Erik Leeftijd
Sanne En Erik Leeftijd

Leave a Comment