Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Sarita Lorena Leeftijd

Sarita Lorena Leeftijd
Sarita Lorena Leeftijd

Sarita Lorena Leeftijd:  25 jaar 

Op haar website en in haar berichten laat Sarita weten dat haar goede vriend en zakencollega Siki Martina op 10 juli is overleden als gevolg van een schot. Afgelopen zondag waren er berichten over een schotincident dat plaatsvond in Rotterdam op het parkeerdek van een metrostation.

Nu is aan het licht gekomen dat het slachtoffer Siki Martina is, een muzikant en artiest van 31 jaar oud. Zijn samenwerking met rapper Frenna had hem al een gouden plaat opgeleverd en hij werd alom beschouwd als een veelbelovende jonge artiest.

Het plotselinge en onverwachte overlijden heeft een grote impact gehad op Sarita, wiens volledige naam Sarah de Sousa Goncalves is. “We hebben elkaar veel beloofd, en een van die dingen was dat we samen oud zouden worden”, zegt ze in haar Instagram-post, die ze afsluit met de woorden.

Mijn hart huilt, ik ga verbrijzelen. ” Het verlies van haar geliefde vond plaats net voor een tijd waarin de zangeres en het TikTok-fenomeen naar verwachting zeer succesvol zouden zijn. Dit jaar is ze een van de deelnemers aan de populaire realityshow Beste Zangers,.

die over precies een maand wordt uitgezonden. . Als kind luisterde Sarita veel naar K3, waardoor ze vloeiender werd in het Nederlands. De film Tarzan had een zeer diepgaand effect op haar. In het verhaal vindt ze echo’s van zowel zichzelf als haar moeder. Haar go-to muzikale begeleiding is “You’ll be in my heart”, uitgevoerd door Phil Collins.

Sarita Lorena Leeftijd
Sarita Lorena Leeftijd


Volgens Sarita’s moeder is naar school gaan belangrijker dan een carrière in de muziek nastreven. Sarita is het daar helemaal niet mee eens. Ze kan Niels Destadsbader steunen omdat ze altijd in contact staat met mensen in de muziekindustrie. Dan brengt ze haar moeder hierheen, waarna Sarita’s moeder beseft dat Sarita niet verder wil studeren in commerciële economie.

maar haar carrière in de muziek wil voortzetten. In het jaar 2018 neemt Sarita de beslissing om deel te nemen aan de talentenjacht van radiostation FunX. Daar heeft ze in totaal acht weken om de klusjes te klaren. Tijdens haar betrokkenheid maakt ze haar lied ‘Denk Maar Niet’, dat gaat over het einde van een relatie die niet vlekkeloos verliep.

Dat nummer speelt ze ook het vaakst. Na haar deelname aan FunX Talents werd Sarita overspoeld met aanbiedingen om op verschillende evenementen op te treden. Ze gaat op zoek naar het soort muziek dat het beste bij haar persoonlijkheid en smaak past. Ze is zich er nu van bewust dat haar muzikale voorkeuren het best passen bij urban, hiphop en latin muziekstijlen, en dat ze graag in het Portugees zingt.


Sarita distribueert het nummer “Don’t let me go” geheel in eigen beheer. Na nog een jaar te hebben gewacht, sluit ze uiteindelijk een deal met Sony en brengt ze met Ronnie Flex het nummer “Get Me Naar Boven” uit. De nummers die Sarita tegenwoordig maakt, zijn aangepaste bestellingen. Zo vroeg Ajax haar om het lied “Bem-Vindo Anthony” te componeren.

zodat ze het voor de Braziliaanse voetbalsterren David Neres en Danilo konden spelen toen ze in Anthony aankwamen, wat ze deed. Daarnaast schreef ze “Haar Hommage” als ode aan de sport ter voorbereiding op de Nationale Sportweek in 2020.

De jaren van Sarita’s jeugd worden doorgebracht in Brazilië, waar ze wordt opgevoed door haar opa en oma. Op negenjarige leeftijd ontwortelt ze haar leven en gaat ze naar Nederland. Tijdens haar opvoeding kwam ze in aanraking met een grote verscheidenheid aan muziekstijlen. Haar biologische moeder en stiefvader zijn grote fans van de muziek van Guus Meeuwis, Marco Borsato en BLF.

Haar muzikale voorkeuren onthullen echter ook op andere manieren haar Braziliaanse afkomst. Aventura’s ‘Obsesion’ van She luistert bijvoorbeeld veel naar latinmuziek. Terwijl ze in Brazilië is, geeft haar rolmodel Shakira haar een barbiepop. Vanaf dat moment heeft Sarita zichzelf het doel gesteld om hetzelfde niveau van bekendheid als.

Shakira te bereiken, zodat ze op een dag haar eigen Barbie-poppenlijn kan lanceren. Afgelopen zondag waren er berichten over een schotincident dat plaatsvond in Rotterdam op het parkeerdek van een metrostation. Nu is aan het licht gekomen dat het slachtoffer Siki Martina is, een muzikant en artiest van 31 jaar oud. Zijn samenwerking met rapper Frenna had hem al een gouden plaat opgeleverd en hij werd alom beschouwd als een veelbelovende jonge artiest.

Sarita Lorena Leeftijd
Sarita Lorena Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *