Sébastien Haller Vriendin

Sébastien Haller Vriendin
Sébastien Haller Vriendin

Sébastien Haller Vriendin:Na voor Eintracht Frankfurt en West Ham United te hebben gespeeld, is Sébastien Haller nu terug bij zijn oorspronkelijke club in de Eredivisie. Ajax beschouwt hem als de topspits die zwaar afwezig is geweest en een miljoen dollar heeft geboden om zijn diensten te krijgen. De pas eenjarige Fransman heeft in de Eredivisie al de achterkant van het net gevonden.

hij moet dat nu echter ook doen in de Champions League. Priscilla, de vriendin van Sebastién Haller, is het onderwerp van dit artikel. Hoewel… Terwijl de meeste vriendinnen van voetballers foto’s van zichzelf op Instagram plaatsen waarin ze op verschillende manieren worden geposeerd, weigert het meisje van Sebastién dat. Desondanks staan ​​er op het Instagram-account van Sebastién .

enkele foto’s van Priscilla. We zijn ons er bijvoorbeeld van bewust dat de twee er een paar jaar geleden verantwoordelijk voor waren om van Miami een onveilige plek te maken. Daarnaast schonk ze hem twee kinderen: een zoon en een dochter een aantal jaren geleden. Toen Priscilla zwanger was van hun eerste kind, zat Haller midden in zijn spelerscarrière voor FC Utrecht.

In die tijd werden ze het slachtoffer van een traumatische gebeurtenis: er werd ingebroken in hun huis in IJsselstijn terwijl hij op het veld stond mee te doen aan een wedstrijd. Er werden zowel spellen voor de Playstation-console als gebruikte wedstrijdshirts meegenomen. Omdat mevrouw Haller, die toen acht maanden zwanger was, en haar man allebei zo geschokt waren door de gebeurtenis.

besloten ze daar niet te blijven wonen. Bijna onmiddellijk verhuisde het paar. Wie gaat er nu precies bewust in IJsselstijn wonen…We gaan ervan uit dat Haller de miljoenen die hij van Ajax heeft gekregen gebruikt om een ​​betrouwbaarder alarmsysteem aan te schaffen. Misschien kunnen we zijn vriendin eens nader bekijken terwijl we op de tribunes van de Arena zitten.

Hier zullen we het voorlopig mee moeten doen. De relatie tussen Sebastien Haller en zijn vriendin Priscilla duurt al vele jaren. Hoewel hij nog voor FC Utrecht speelde, had de torenhoge aanvalskapitein al een samenwerking met de vrouw aangegaan. Bovendien praat Haller niet veel over haar in het openbaar, in tegenstelling tot hoe hij zijn familie bespreekt. Zo zei Edouard Duplan.

destijds teamgenoot van Edouard Duplan uit Domstad, ooit tegen ELF Voetbal dat zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven is: “Zijn familie en vriendin zijn heel belangrijk voor hem. ” Gezien zijn leeftijd zegt dat nogal wat. “Ik kwam al snel tot de conclusie dat hij een jongen is om mee te praten. Door onze gemeenschappelijke voorouders delen we ook .

hetzelfde gevoel voor humor. Daar zijn we het over eens. We kunnen heel goed met elkaar opschieten ondanks het feit dat de De kloof tussen onze leeftijden is meer dan tien jaar. Volgens een van hun landgenoten, Duplan, “is het leuk.” was het jaar waarin Sebastien Haller werd geboren in Ris-Orangis. Hij maakte zijn debuut in de professionele gelederen met AJ Auxerre, maar het was tijdens het spelen voor FC Utrecht in Nederland dat hij een begrip werd. Na een paar geweldige jaren .

Sébastien Haller Vriendin
Sébastien Haller Vriendin

in de Galgenwaard werd hij uiteindelijk via Eintracht Frankfurt overgeplaatst naar West Ham United. In januari verkocht die club Haller aan Ajax voor een transfersom van miljoenen dollars. Als gevolg daarvan gingen Haller en zijn vrouw Priscilla terug naar hun thuisland Nederland. Dit is het soort plek waar je een show voor mensen kunt geven. Je zult kunnen strijden om de titel van kampioen League kampioen hier elk seizoen. Die winnende houding is ideaal voor een spits als ik.

Daarnaast heb ik een geweldige ervaring gehad tijdens mijn verblijf in Nederland. Omdat mijn kind hier is geboren, lijkt het toch een beetje op thuis”, vertelt Haller, geflankeerd door zijn vriendin Priscilla bij de perspresentatie in de Johan Cruijff Arena, op Ajax TV. Het evenement vond plaats in de Johan Cruijff Arena. De Nederlandse hoofdcoach Erik ten Hag was.

een andere factor die een belangrijke rol speelde bij zijn beslissing: “De manier waarop hij met me praatte, de manier waarop hij me vertrouwen en raad bood, en de manier waarop we wedstrijden voorbereidden op de tijd. Dat is natuurlijk iets dat je altijd bijblijft. “En zoals u weet, waren we destijds succesvol in het bereiken van onze doelen”, legt Haller uit.

Niettemin hebben Sébastien Haller en zijn partner een verscheidenheid aan positieve herinneringen aan hun tijd in Nederland. Toen er een overval plaatsvond op hun woning in IJsselstein, vond die plaats tijdens een bekerwedstrijd tussen FC Groningen en IJsselstein. Nadat de baby was geboren, toonde zijn zwangere vriendin interesse om te verhuizen.

“Ze voelde zich thuis niet meer veilig, dus hebben we de beslissing genomen om zo snel mogelijk te gaan.” Het lijkt erop dat ze de indruk hadden dat er miljoenen te krijgen waren. Wat een walgelijk en weerzinwekkend ding. Talloze shirts van FC Utrecht en PlayStation-games waren uiteindelijk nergens te vinden.

Sébastien Haller Vriendin
Sébastien Haller Vriendin

Leave a Comment