Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Gezin

Stan Van Samang Gezin

Stan Van Samang Gezin
Stan Van Samang Gezin

Stan Van Samang Gezin: groeide op in een warm maar streng gezin: “Zodra ik meerderjarig was, ging ik all the way”. NINAZanger en acteur Stan Van …

Dr. Stan Van Samang Wijgmaal groeide op in het stadje Wijgmaal, dat deel uitmaakt van de gemeente Leuven. Hij ging naar de Antwerpse Studio Herman Teirlinck om cabaret te leren na zijn afstuderen. Later werd hij stemacteur en tv-acteur. In de Vlaamse seriële opera Wittekerke (VTM) portretteerde hij van 2001 tot 2008 het personage van politieagent Kevin De Kesel.

Zijn eerste filmrol was als co-piloot in de film Windkracht 10 uit 2006: Koksijde Rescue, waarin ook de Belgische acteur speelde. Koen de Bouw. Het jaar daarop herenigde hij zich met De Bouw voor de thriller Vermist. Inspecteur Steve Van Hamel, een computerexpert in een vijfkoppig taakteam dat op zoek was naar vermiste mensen, was het hoofdpersonage dat hij daar speelde.

De pilot voor Missing werd zo goed ontvangen dat deze werd opgepakt door VT4 en sindsdien zes seizoenen onder dezelfde naam draait. Van Samang herneemt zijn rol en dient als een serie regelmatig in de tv-adaptatie.Van Samangs passie voor de kunsten begon niet met acteren; hij leerde ook op jonge leeftijd gitaar, drums en piano spelen.

Hij won de zangwedstrijd voor Vlaamse acteurs, Steractor Sterartiest, op Eén in 2006. Hij zong covers van liedjes van Neil Young en Radiohead, zoals “Rockin’ in the Free World” en “Creep”. Vanwege zijn prestaties bood EMI hem een ​​platencontract aan. Scars, zijn eerste nummer, piekte op nummer 1 in de Belgische (officiële ultratop-hitlijst van Vlaanderen) singles-hitlijst en werd uiteindelijk.

goud vanwege het hoge verkoopvolume. Datzelfde jaar debuteerde hij ook met het album Welcome Home, dat al snel naar de derde plek in de Belgische albumcharts steeg. Het had veel radiohits, waaronder Scars, Poison en Siren. Van Samangs belangrijkste bijdrage aan het rock-popalbum was als zanger, maar hij droeg ook bij aan het schrijven van drie nummers en speelde gitaar.

op een paar live-opnames. Hij werkte ook samen met Beverly Jo Scott, een collega-componist, aan een aantal van zijn latere albums. Eric Melaerts, die Samang leerde kennen als jurylid bij Steractor Sterartiest, is de man achter de Welcome Home-productie. Take It From Me, het tweede album van Van Samang, verscheen in januari 2009. Het werd eveneens geproduceerd door Eric Melaerts. Dit deed het ook vrij goed in België, waar het piekte op nummer vijf op de singles chart van het land.

Beide opgenomen nummers, “This Time” en “I Didn’t Know”, kwamen in de top 50 binnen. Van Samang verzorgde de vocalen voor de pre-single Hang On off van Regi Penxten’s album REGIstrated 2 uit 2010, dat piekte op #10 . EMI bracht in maart 2011 zijn derde studioalbum King in My Head uit. Evenzo kwam dit in de Belgische hitlijsten (7e plaats in de Ultratops). Echter, alle drie hun officiële singles .

“King In My Head”, “Free” en “All In My Head” – kwamen alleen in kaart op Ultratip. Samang bracht in juli van dat jaar een coveralbum uit, met interpretaties van liedjes die oorspronkelijk werden uitgevoerd door Nederlandse artiesten als Van Velzen (Baby Get Higher) en Ilse DeLange (I’m Not So Tough). Elke vrijdag had Van Samang een radioprogramma op Q-Musik en speelde hij een van de hier opgenomen covers (“Vrijdag” in het Nederlands).

Hij werkte ook samen met de Belgische kindersensatie Laura Omloop aan haar album Wereld vol kleuren uit 2011 en nam het duet Zijn we alleen op. De jonge acteur won de eerste plaats in de wedstrijd “Steracteur Sterartiest op Eén”. De medewerkers van Het Balanske waarderen de 25.000 euro compensatie die dit jaar is ontvangen (een centrum in Tielt-Winge dat activiteiten .

Stan Van Samang Gezin
Stan Van Samang Gezin

organiseert voor mensen met een handicap en veel geld). Als resultaat van zijn optreden in deze competitie bood EMI Group op 30 maart 2007 Van Samang een platencontract aan voor één cd. Het zou een Engels album worden vol opzwepende rocknummers. Kom op tegen Kanker is een andere goede doel waarvoor hij zich inzette. Hij drong er bij vrouwen boven de 50 op aan om vóór het evenement een uitstrijkje te laten maken voor borstkanker. Onder de slogan van de actie ‘Laat wat zien’ .

stript de acteur zich uit als dankgebaar. Zowel Van Samang als Roel Vanderstukken kwamen in december 2007 ter wereld tijdens een tournee met een live band. Als Van Samang zijn eigen muziek uitvoert, doet hij dat in de stijl van Luka Bloom en Sting, twee muzikanten die ook dol zijn op optreden op het water. De eerste plaats op de Vlaamse top 50-kaart staat ook bekend als “Littekens”.

of de nummer één plek. Welcome Home, het eerste album, werd uitgebracht op 23 november 2007. De naam van de artiest stond bovenaan de afspeellijst van Radio 2 voor de zomer van 2007 voor de beste prestaties. Het cijfer zal rond de 10 zijn als er veel littekens zijn. Lotto Arena, waar het debuutevenement op 14 februari 2009 plaatsvond, werd al snel een hotspot voor muziekliefhebbers.

Na bijna vier jaar weg te zijn geweest van de rol, keerde hij in 2011 terug naar de cast van Vermist om Steve te spelen. Zijn doorbraakrol als Rob Vandenbergh in het seizoen 2013 van Zuidflank op VTM was ongetwijfeld een hoogtepunt in zijn carrière. Verder herneemt hij zijn rol als de mijne in het vijfde seizoen van de show. Samang, 2017 Na hun optreden in het VTM-programma Liefde voor muziek, waarin muzikanten covers spelen van .

andere nummers, Van Samang vond in 2015 een enorme populariteit als muzikant. Op 9 mei 2015 vestigde hij met zes tracks een nieuw record voor de meeste nummers op de Ultratop 50. Daarnaast heeft hij twee nummer één albums, Een ster en Goeiemorgend, goedendag, die beide meer dan.

tienduizend exemplaren hebben verkocht en dus als goud zijn gecertificeerd. Liefde Voor Publiek, een compilatie-cd met livemuziek, piekte in deze periode ook op nummer één. In termen van de tijd die aan de top van de Belgische hitparade in het Nederlands of Engels heeft doorgebracht, zal deze eveneens het record van Clouseau overtreffen. Er zijn 40.000 exemplaren van verkocht.

waarmee het twee platina-certificeringen heeft verdiend. Later dat jaar kozen Radio 2-luisteraars Een ster als de grootste zomerhit van het jaar, en hij nam ook de prijs voor beste Nederlandstalige lied mee naar huis voor Goeiemorgend, goedendag. Ook de prijs voor Beste Zanger ging naar hem.

Daarnaast ontving hij drie MIA-nominaties. Hij had één MIA voor Hit of the Year voor zijn vertolking van een beroemd nummer. Het Nederlandse platenlabel CNR bracht in april 2015 het verzamelalbum Love for the Public uit. Naast live concertopnames van Van Samangs eerdere hits, bevat het album drie covers uit de VTM-serie “Love of Music” (Good morning, Good day.

, Harde Tijden en Een Ster). Dat album ging regelrecht naar de top van de hitlijsten in België, waar het uiteindelijk dubbel platina werd na een verkoop van meer dan 40.000 exemplaren. Van Samang was in staat om de Belgische singles-hitlijst te .

overtreffen met twee verschillende live-tracks: “Goeiemorgend, goedendag” en “Een ster”, waarvan de laatste een Nederlandse cover is van Nikolaus Presnik’s “Hit” “Ein Stern (.. der deinen Namen trägt).Om geld in te zamelen voor het liefdadigheidsevenement Rode Neuzen Dag, brachten hij en Lisa Castelli in november een cover uit van Coldplay’s “Fix You”.

Stan Van Samang Gezin
Stan Van Samang Gezin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *