Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Dood

Steve Irwin Dood

Steve Irwin Dood
Steve Irwin Dood

Steve Irwin Dood: 4 september 2006

De cinematograaf destijds, Justin Lyons, werkte in 2006 met Irwin in Port Arthur. In de zee zagen ze een pijlstaartrog die ongeveer acht voet lang was. Nadat we onze opties hadden uitgeput, zwom ik na een pijlstaartrog terwijl deze weg zwom van Steve om het te video’s. Toen Steve probeerde weg te zwemmen, draaide de straal en stak Steve honderden keren in seconden.

als een mes door boter. ” De spikes op de staart van een stingray zijn giftig. De wetenschappers zeggen dat de vissen alleen prikken als ze zich bedreigd voelen. Ik nam een ​​video van de Stingray terwijl deze wegzwom. Ik pakte de camera terug naar Steve en zag een grote plas bloed om hem heen in het meer. Bloed begon uit een grote wond op zijn borst te stromen.

Hij moest onmiddellijk naar de boot worden teruggebracht. “Ik kan het niet meer aan; ik weet dat ik zal sterven.” Lyons: Ik bleef Irwin, die ernstig gewond raakte, vertellen om “Guy vast te houden, vast te houden, aan je kinderen te denken.” Hij staarde me een tijdje aan en fluisterde: “Ik sterf.” Dat was zijn laatste verklaring. De hele beproeving, van de stingray -aanval tot de reanimatie.

werd op tape vastgelegd, maar het werd nooit openbaar gemaakt. Lyons zei dat hij geen idee heeft wat er met de tape is gebeurd, maar dat het nooit zou moeten uitzenden. Zelfs als een ongeval resulteerde in een blessure, stond Steve erop dat we doorgaan met filmen. De reanimatie -inspanningen werden op film gemaakt door een tweede videograaf.

Deze foto’s mogen niet worden weergegeven omwille van de privacy van de familie. Ik had de camera en voelde dat dit een prachtige foto zou worden, “vertelde hij de Australian Morning Show Studio 10. Maar plotseling sloeg de stingray op zijn rug en begon Steve met zijn staart te snijden. Binnen enkele seconden, zei hij , “Honderden stakingen” hadden plaatsgevonden. Steve, die 44 jaar oud stierf, laat zijn vrouw Terri achter en hun twee kinderen, Bindi 8, en Robert, 2.

Zijn vroegtijdige voorbijgaande universele uitingen van ongeloof. Australië heeft een groot verloren en kleurrijke zoon, ‘verklaarde toenmalige premier John Howard. Herdetoloog Bob Irwin en zijn vrouw Lyn, die in 2000 omkwamen bij een voertuigongeluk, waren de ouders van Steve Irwin. Zowel Steve als zijn oudere zus Joy hebben een jongere zus genaamd Mandy. In zijn tv -programma ‘.

The Crocodile Hunter’ had Irwin zowel een flair voor het dramatische als een aanstekelijke enthousiasme voor zijn onderwerp. In 1970 opende Irwin’s vader Bob een reptielenpark in Beerwah, dat Steve later overnam en uitbreidde. Samen met zijn vrouw Terri en zijn vriend Wes Mannion, die in het park waren begonnen te werken toen hij pas 14 was, beheerde hij het park.

Een jaar later, in de jaren die volgden, werd de eerste aflevering van zijn tv -programma ‘The Crocodile Hunter’ uitgezonden. Het werd getoond in 137 verschillende landen. Deze serie werd gezien door bijna 500 miljoen mensen. Hij speelde samen met Eddie Murphy, een Amerikaanse filmster, in het vervolg “Dr. Doolittle”, waarin hij een ondersteunend personage speelde.

In de film The Crocodile Hunter: Collision Course had hij ook een prominente rol. Deze komische foto nam de “Best Family Feature Film Award” mee naar huis bij de Young Artist Awards. Zijn avontuurlijke benadering van “jagen” reptielen leverde hem veel fans op en lof in een aantal verschillende landen. Dit werd geholpen door zijn vrolijke, gepassioneerde verhaal en innemende Australische accent.

Steve Irwin Dood
Steve Irwin Dood

Zijn show is verschillende keren geparodieerd, met name in de aflevering van de Bumfights -serie “The Bumhunter”. De krokodillenjager werd uitgezonden op Discovery Channel en vervolgens Animal Planet in België en Nederland. Wat deze show zo boeiend maakte, was de schijnbaar zorgeloze houding van Irwin toen hij de wildste, meest dodelijke wezens naderde.

Ook regisseerde hij een film die in theaters over de hele wereld speelde, inclusief Nederland. In de beginjaren van de 21ste eeuw was hij te zien in televisiecommercials, tijdschriftspreads en krantenadvertenties voor een telecom -winkelketen. Irwin legde de knoop op met Eugenia inheemse Terri Raines in 1992. (Oregon, Verenigde Staten). Hun twee kinderen waren Bindi Sue (geboren op 24 juli 1998) en Robert Clarence (1 december 2003).


De reputatie van Irwin werd een hit toen hij op de camera werd gezien die een krokodil voedde terwijl hij zijn babyzoon Robert wiegde. De media gaven dit verhaal veel aandacht. Hij uitte spijt dat hij alarm had veroorzaakt. Sommige Australiërs hadden een vervormd beeld van hem als een enthousiaste razende gek. Irwin beweerde bedreven te zijn in zijn vak, omdat hij werd opgevoed tussen krokodillen en besteedt nu het grootste deel van zijn tijd om rechtstreeks met hen te werken.

Toen hij slechts zes jaar oud was, gaf zijn vader hem een ​​python. Irwin, toen slechts acht jaar oud, verhuisde naar Queensland, Australië, met zijn ouders Bob en Lynn in 1970. Na nog een jaar te hebben gewacht, had hij eindelijk zijn eerste smaak van het omgaan met krokodillen. Irwin heeft een geschiedenis van het betreden van kleine ongevallen vanwege zijn voorliefde voor risicovolle bezigheden.

Zelfs Irwin gaf diep om het behoud van de natuurlijke wereld. In plaats daarvan dan ‘prediken’, wilde hij diepe persoonlijke investeringen in zijn films aantonen. Zijn rijkdom van werken in Australië, de VS en de Zuid -Stille Oceaan O eilanden OF Fiji en Vanuatu stonden hem toe om grote gebieden te kopen, die hij opzij zette als een soort natuurreservaat.

Zelfs toen hij verhuisde met zijn eigen familie, bleef hij in hetzelfde huis dat hij had gehad met zijn ouders. Steve Irwin stierf op 44 -jarige leeftijd op 4 september 2006 om 11.00 uur Australische tijd. Oorspronkelijk was hij van plan om te filmen voor ‘The Oceans Deadliest’, een documentaire over de gevaren van de diepe zee. Vanwege de slechte omstandigheden koos hij ervoor om pijlstaartroggen (Dasyatis brevicaudata) in het Great Barrier Reef in Queensland te filmen voor het tv -programma .

van zijn dochter Bindi. De angel van een giftige pijlstaartrog is misschien in zijn borst gekomen en zijn hart geslagen. Irwin stierf kort na medische hulp en reanimatie was niet succesvol. Hij werd per helikopter naar een Cairns -ziekenhuis gevlogen waar hij onvermijdelijk zou sterven.Irwins manager John Stainton, die op ‘Crocs One’ was, beweert dat zijn cliënt over een pijlstaartrog snorkelt.

De pijlstaartrog zou zijn bedreigd door Irwin, die achter hem zwom, en de cameraman, die direct voor hem zwom, evenals door de andere stralen in het gebied, volgens specialisten. Kort daarna veranderde de Ray van koers, zag Irwin van achteren naderen en leverde de dodelijke klap. Bleeding tot de dood van een poging om de pijl uit de stingray te verwijderen, of plotselinge hartstilstand van de angel.

zijn beide mogelijk onmiddellijke doodsoorzaken. De videograaf zei dat hij snel (binnen enkele seconden) stierf en er was veel bloed op de grond. Na een onderzoek en consensus onder specialisten heeft de Australische politie de beelden van de openbare cinematograaf Ben Crop van de dodelijke crash gemaakt. De film zal niet worden uitgezonden omdat het werd gevraagd door de families van Stainton en Irwin.

Op 4 januari 2007 werd gezegd dat de foto’s nooit openbaar zullen worden gemaakt. Een kopie van de opname werd vernietigd en aan de vrouw van Irwin gegeven nadat de politie hun onderzoek had beëindigd. Sommige websites hebben naar verluidt meer dan een miljoen dollar voor de banden, volgens een aantal bronnen.

De getuigen beweerden daarna dat het een tragisch en ongebruikelijk voorkomen was, eraan toevoegend dat als de klap aan een ander deel van zijn lichaam was behandeld, er geen fatale zaak zou zijn genoemd.

Steve Irwin Dood
Steve Irwin Dood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *