Suzan Stortelder Ouders

Suzan Stortelder Ouders
Suzan Stortelder Ouders

Suzan Stortelder Ouders:Het is ongeveer dertien jaar geleden dat Suzan Stortelder en Freek Rikkerink hun relatie begonnen. Aan de andere kant betekent het feit dat de twee extatisch zijn dat ze elkaar hebben gevonden niet dat ze al klaar zijn om een ​​gezin te stichten. Het meest recente nummer van &C citeert het paar dat zegt dat ze niet meteen plannen hebben om een ​​gezin te stichten.


Freek en Suzan hebben aangegeven dat ze graag in de toekomst een gezin willen stichten, als ze de kans krijgen. Er vindt momenteel een belangrijke babyboom plaats onder onze hechte vriendengroep. “Dat zouden wij ook wel willen, maar nog niet helemaal”, vertelt Freek aan &C. Suzan is het daarmee eens en zegt dat ze ‘in termen van praktische zaken’ gelooft dat ‘we nog twee jaar zullen wachten’.

Freek en Suzan hadden al vanaf hun veertiende samen een relatie. Ondanks het feit dat ze elkaars eerste liefde zijn, verwarren mensen ze vaak omdat ze broer en zus zijn. “Misschien moeten we tongen op televisie hebben. Freek grinnikte ooit om dit onderwerp in Rooijakkers Over de Vloer. De zinsnede “dan zou iedereen het begrijpen” werd genoemd.


Het is niet de eerste keer dat Freek zich uitspreekt over het feit dat hij en Suzan door anderen vaak worden gezien als gelijkwaardig aan broer en zus. Kort geleden gaf hij zijn antwoord op deze vraag door een reeks grappige beelden op Instagram te publiceren. Het is een opluchting dat we ons met niemand meer hoeven te bemoeien dan met onszelf. Maar misschien kom ik er volgende week achter dat ik zwanger ben, en dan kan ik in jouw vreugde delen.

Eerst de Ziggo Dome, en dan een kind; Ik ga niet plannen.” Daar waren ze ineens: Suzan en Freek, met hun megaverkopende single. Als het laat op de dag is. Ze zijn ook partners in het echte leven, naast partners in de hitparades waar ze verschijnen.Soms lijkt het ons best moeilijk Suzan Stortelder, de helft van het succesvolle muzikale duet Suzan & Freek, merkt op een manier die een air van understatement uitstraalt op: “Er is de laatste tijd veel gebeurd.”

Suzan Stortelder Ouders
Suzan Stortelder Ouders

Omdat je natuurlijk Dat mogen Suzan en haar zang- en levenspartner Freek Rikkerink het afgelopen jaar dramatische verschuivingen in hun leven zien gebeuren. Dat deden ze jarenlang door wekelijks een video op Facebook te zetten waarin ze optraden en zong elke keer een bekend nummer van een ander genre. Hun vertolking van “Don’t let me down” van The Chainsmokers ging viraal nadat de originele band het op hun sociale media-accounts had gepubliceerd.

Deze video verspreidde zich snel over het internet. Na dat, ze schreven hun eigen nummer calle d “If It’s Evening”, dat uiteindelijk een nummer 1-hit werd, ondanks het feit dat het even duurde om daar te komen. Zowel Suzan als Freek gaven hun carrière op om fulltime muziek te gaan maken en het beste uit zichzelf te halen. Die strategie was succesvol, aangezien de opvolger, Blue Day, eveneens als een raket de lucht in ging. Dit duo maakt hun debuut op het grote scherm en brengt hun eerste album uit, getiteld Shared by Us, dat deze maand uitkomt.

“Ik ben opgegroeid op een boerderij,” zei Suzan. Omdat er in de omgeving niet veel te doen was, bracht ik veel van mijn tijd buiten door met spelen en muziek maken met mijn vrienden. We hadden een muziekhokje in de achtertuin waar je luid kon spelen omdat er binnen een straal van tweehonderd meter van het hokje niemand woonde. Ik ben de middelste van drie kinderen en heb aan weerszijden van mij een oudere zus en een jongere broer. Freek zei.

.”Zoals de meeste mensen heb ik een broer en een zus, maar ik ben de jongste van de drie.” Gewoon een straat in een klein dorp is waar we onze vormende jaren doorbrachten. We moesten allebei een lange afstand rijden om naar school te gaan. Tegen elkaar zei Suzan: “En tegen elkaar. Omdat er een ander dorp was tussen waar wij woonden en waar zij woonden, moesten .

we acht kilometer over de weg reizen Freek had in het begin een brommer die zowel goed afgesteld was als in staat om extreem hoge snelheden te rijden. Ter illustratie kwam hij daarmee naar mij toe om mij op te halen van school. Daarna ben ik teruggegaan. Dat was niet iets wat mijn ouders helemaal goed vonden.Er zijn ongeveer dertien jaar verstreken sinds Suzan Stortelder.

en Freek Rikkerink hun relatie begonnen.Aan de andere kant betekent het feit dat de twee extatisch zijn dat ze elkaar hebben gevonden niet dat ze klaar zijn om te beginnen nog geen gezin.In de meest recente uitgave van &C staat dat het paar zegt dat ze niet meteen plannen hebben om een ​​gezin te stichten.

Suzan Stortelder Ouders
Suzan Stortelder Ouders

Leave a Comment