Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vriendin

Vriendin Fabio Jakobsen

Vriendin Fabio Jakobsen:is een wielrenner uit Nederland die momenteel deelneemt aan het UCI WorldTeam QuickStep Alpha Vinyl Team. Tijdens de Vuelta a Espaa won Jakobsen in twee etappes, waarvan er één de laatste etappe van de race was.

Vriendin Fabio Jakobsen
Vriendin Fabio Jakobsen

en verreden werd in Madrid. Een paar meter voor het einde van de eerste etappe van de Tour de Pologne kwam hij zwaar ten val toen Dylan Groenewegen van zijn koers afweek en Jakobsen tegen de vangrail dreef. Hierdoor viel Jakobsen in de barrières.

De dokter bij de race meldde aanvankelijk dat Jakobsen in een levensbedreigende toestand verkeerde na verschillende ernstige verwondingen, waaronder ernstig hersentrauma en schade aan de bovenste luchtwegen, een gebroken gehemelte en zwaar bloedverlies.

.Hij verklaarde dat Jakobsen ook zwaar bloedverlies had gehad. De organisatoren van het evenement maakten in augustus de gelukkige aankondiging dat Jakobsen uit de kunstmatige coma was gehaald en het goed maakte.

Na het ongeluk sprak Jakobsen in augustus zijn dankbaarheid uit dat hij nog leefde en zei dat hij opgelucht was dat hij nog leefde. In april nam Jakobsen deel aan de Presidential Tour of Turkey, waarmee hij zijn comeback in het professionele wielercircuit markeerde.

In de Vuelta a Espaa van dit jaar, waaraan Jakobsen deelnam, verbeterde hij zijn eerdere prestatie door drie etappes te winnen. Deze overwinningen kwamen in etappes vier, acht en zestien. In de beginfase van de race om de groene puntenklassementtrui voerde hij een felle strijd met Jasper Philipsen.

Vriendin Fabio Jakobsen
Vriendin Fabio Jakobsen

Als gevolg van Philipsen’s terugtrekking uit de race na de vorige etappe wegens ziekte, zijn Magnus Cort en algemeen klassementkandidaat Primo Rogli nu Jakobsens dichtste puntenconcurrenten. De etappe bleek echter de beslissende factor te zijn.

want Jakobsen won de sprintfinish op zijn verjaardag, wat ook zijn e verjaardag was. Ondanks het feit dat hij na het winnen van deze etappe geen punten meer aan zijn totaal kon toevoegen, wist hij zijn positie als leider in de puntencompetitie tot het einde van de race te behouden.

wat hem zijn eerste trui opleverde. voor een Grand Tour. Aan het einde van het jaar werd Jakobsen in aanmerking genomen voor de Comeback Rider of the Yearprijs die wordt uitgereikt door CyclingnewsForum.

Bij een beslissende overwinning zou Jakobsen de prijs mee naar huis nemen na het behalen van de meerderheid van de uitgebrachte stemmen in vergelijking met de andere negen renners. In het jaar zegevierde Jakobsen door de eerste plaats te behalen in de tweede etappe.

van de Tour de France. Nadat hij aanzienlijke verwondingen had opgelopen bij de botsing die plaatsvond tijdens de Tour de Pologne, begon Fabio aan het langdurige en moeilijke proces om beter te worden tijdens de zomer van. Het ongeval had plaatsgevonden in Polen.

Een emotionele comeback voor de Nederlander, die het stap voor stap bleef doen tot een schitterende tweede seizoenshelft, toen hij een buitengewone ommekeer maakte, het hem nog eens acht maanden duurde voordat hij weer een nummer opzette, dit keer voor de Ronde van Turkije.

Een paar ritzeges in Wallonië dienden als een voorbode van wat zou komen in de Vuelta a Espaa, toen hij zijn bijnaam Orkaan van Heukelum waarmaakte door de concurrentie te domineren en de race stormenderhand te veroveren. Fabio had een van de meest opmerkelijke en opmerkelijke.

comebacks in de geschiedenis van de sport. Hij won races in Molina de Aragon, La Manga del Mar Menor en Santa Cruz de Bezana voordat hij zijn eerste Grand Tourpuntentrui veiligstelde en QuickStep Alpha Vinyl hielp bij het breken van meer records.

De comeback van Fabio was een van de meest verbazingwekkende en gedenkwaardige in de geschiedenis van de sport. De vorige campagne was een van de beste ooit. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik terugkeerde naar het wielrennen, maar ik had.

veel vertrouwen omdat ik wist dat ik altijd kon rekenen op mijn geweldige familie en dit buitengewone team, die in mij bleven geloven en me alle steun gaven die ik nodig zijn. Ik heb veel moeite gedaan om terug te gaan naar waar ik was voor dat ongeluk.

en ik kan je niet vertellen hoeveel het voor me betekent om te zien waar ik ben nadat er een jaar is verstreken sinds het gebeurde. Een opgewonden Fabio deelde zijn gedachten door te zeggen: Mijn herstel is op dit moment compleet en ik kijk uit naar mijn vijfde seizoen en meer overwinningen met de Wolfpack.

Vriendin Fabio Jakobsen
Vriendin Fabio Jakobsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *