Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Vriendin

Vriendin Rene Van Der Gijp

Vriendin Rene Van Der Gijp
Vriendin Rene Van Der Gijp

Vriendin Rene Van Der Gijp: Niet gevonden

René van der Gijp ziet Minouche de Jong al een aantal jaren als zijn geliefde. Als het gaat om zijn geschiedenis met dames, heeft de voetbalexpert een behoorlijk portfolio, en het is niet altijd rooskleurig geweest. Eerder stond vast dat hij getrouwd was met Jacqueline en dat ze een zoon hadden genaamd Sanny.

Zijn oude metgezel Danille, met wie hij een kind kreeg, ging weg in het jaar 2016. (Nicky). Michel van Egmond heeft een boek geschreven over de tijdsperiode die wordt besproken. Er wordt ook gemeld dat hij relaties had met een aantal andere vrouwen. Door alle problemen bleef ze echter op de achtergrond. Dat is niet langer het geval, aangezien Minouche onlangs een relatie heeft met Van der Gijp. Bovendien naar de rest van de wereld.


In de voetsporen van de vriendin van Van der Gijp, is Minouche nu de vrouw van Gijpie. “René deed zijn voorstel aan mij op 31 oktober. We hebben het een tijdje geheim gehouden omdat we er zeker van wilden zijn dat we eerst onze naaste familieleden en vrienden konden informeren. Maar op dit moment zou iedereen op de hoogte moeten zijn.

Ik zei Ja! Veronica Inside’s gebruikelijke dinerbezoeker zal daarom opnieuw trouwen. Als je naar Minouche’s Instagram-account kijkt, lijkt het alsof zij en haar vriend het redelijk goed met elkaar kunnen vinden (nous7). Ze worden vaak samen op een foto vastgelegd. In de jaar 2020 zullen Minouche en René in het huwelijksbootje stappen en samen hun huwelijksleven beginnen.

Bijna in de loop van meer dan twee jaar is het paar samen. Net als Van der Gijp woont Minouche de Jong haar hele leven in Dordrecht. Willem de Kooning Academie in Rotterdam was waar ze haar opleiding kreeg. Ze is momenteel een succesvolle zakenvrouw en de eigenaar van vele bedrijven, waaronder het ideeënbureau Jongconcept.

Vriendin Rene Van Der Gijp
Vriendin Rene Van Der Gijp

In 2014 creëerde ze ook een pop-up café binnen de conceptwinkel Pr&cht, die ze had vorig jaar opgericht. En momenteel is ze actief bij HelloFrom. Net als Van der Gijp had Minouche ook een kind uit een eerdere relatie met een andere vrouw. Jacqueline Laats, met wie hij een zoon had uit een eerder huwelijk, was de moeder van het kind van Van der Gijp.

1995 was het jaar dat ze scheidden. Later in zijn leven verwelkomde Van der Gijp een tweede zoon op de wereld met zijn ex-vriendin, Danille Sijthoff, die in 2016 op 46-jarige leeftijd overleed.Van 1982 tot 1987 maakte Van der Gijp deel uit van het Nederlands Elftal en speelde hij professioneel voor vele teams, waaronder PSV en Heerenveen.

Nadat hij zijn militaire dienst had beëindigd, ging hij verder met een carrière in de media, en nu wordt hij het best erkend voor zijn rol als analist in de bekende televisieshow Veronica Inside. De show, die toen nog Voetbal International heette, werd in 2011 bekroond met de Televizier-Ring. De twee kennen elkaar op dit moment al meer dan 20 jaar.

Toch begon het ongeveer 2 jaar geleden echt op gang te komen. Van der Gijp maakte een zeer moeilijke tijd door. Zijn oudste zoon Sanny kreeg de diagnose kanker, zijn liefde Danielle stierf onder mysterieuze omstandigheden en een paar maanden later stierf ook zijn moeder.

Gedurende die tijd kreeg hij af en toe wat troost en aanmoediging van Minouche. In 2017 vertelde Van der Gijp aan Story: “Ik kwam haar enige tijd na het overlijden van Danielle tegen op het postkantoor. Ik nodigde haar uit voor een etentje, en uiteindelijk bleven we dat een of twee keer per jaar doen. maand.” Het paar nam wel wat voorzorgsmaatregelen in hun huwelijk.

“Ondanks dat we worstelen met de coronamaatregelen hebben we toch besloten om toch mee te gaan met de bruiloft. Ondanks dat veel bruiloften voor dit jaar zijn uitgesteld of verplaatst, gaan we door zoals gepland. Zowel de tijd als de plaats zijn hetzelfde gebleven. Ik heb mijn outfit helemaal klaar en het ziet er prachtig uit.

Omdat ik er over een paar weken nog steeds in moet passen, steek ik veel energie in mijn training en accepteer ik gewoon de zoetheid voor wat het is. Ik ga het de volgende week proberen. Vindt René het leuk? Hij mag hem pas op de eigenlijke dag van het evenement zien, daarom heeft hij hem nog niet gezien “zoals Minouche het uitdrukte .

Ze gaat verder met te zeggen: “We hebben samen gewerkt om zijn outfit te kiezen, en het spreekt voor zich dat onze keuzes elkaar moeten aanvullen. Simpel gezegd, het wordt een prachtige dag, en het feit dat we dit voor geen één behalve onszelf is het allerbelangrijkste aspect van ons streven. René en ik zijn tot over de oren verliefd op elkaar.

maar ondanks het feit dat we allebei eerder zijn getrouwd en zo vertrouwd zijn met het proces, is dit echt de kers op de taart voor ons.” Na het overlijden van zijn geliefde Danille Sijthoff in 2016, ontdekte René dat hij weer geluk kon vinden bij Minouche.

Omdat hun jongens in Dordrecht in dezelfde klas zaten, leerden de twee elkaar daar kennen. Het resultaat van ng leidde tot de volgende. René verraste Minouche door haar mee uit eten te vragen, en sindsdien kunnen ze het goed met elkaar vinden.

Vriendin Rene Van Der Gijp
Vriendin Rene Van Der Gijp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *