Vrouw Thijs Zonneveld

Vrouw Thijs Zonneveld:is een rolspeler uit Nederland. Sindsdien speelde hij in meer dan twintig films. In februari rondde hij zijn scheiding van actrice Katja Schuurman af. Het besluit om hun huwelijk te verbreken werd in februari genomen door Thijs en Katja.

Vrouw Thijs Zonneveld
Vrouw Thijs Zonneveld

Ook al hadden ze allebei geen zin meer, ze bleven ondanks de situatie goed met elkaar overweg. Ze gingen samen op reis naar Ecuador voor Katja’s Return to Sender liefdadigheid toen ze allebei begin dertig waren.

Igone bekent dat het moeilijk te nemen was, en op dat moment kon ik hem achter het behang verbergen; niettemin, zelfs toen hield ik zoveel van Thijs dat ik altijd geloofde dat samenzijn met hem een ​​mogelijkheid zou zijn.

Ik zag het in ieder geval als een uitdaging om het succesvol te doen en wilde dat het haalbaar was. Het is niet omdat ik jaloers was of ben op Katja’s prestaties. Door de volwassen manier waarop zij en Thijs hun relatie hebben beëindigd, heb ik geen spijt van de situatie.

Ook al is er geen spoor van afgunst, toch vraagt ​​ze zich dagelijks af waarom Thijs haar koos in plaats van Katja. Uiteindelijk is er geen significant verschil tussen de twee dames. Katja is de meest extraverte persoon die ik ken en is altijd aan het ‘borrelen’, wat er allemaal toe bijdraagt ​​dat ze het zo naar haar zin heeft.

Volgens de brunette in Igone  De Biography krijg je als je bij Katja bent het gevoel dat alles denkbaar is en dat er niets bijzonders is. Het is niet dat ik een opgesloten ben of zo, maar ik spreek niet altijd snel wat ik denk en ik borrel niet altijd op. Dat staat los van het feit dat we fysiek anders zijn.

Katja stond vroeger in heel Nederland bekend als de sexbom, terwijl ik veel dingen ben, maar dat niet. In het begin had ik er wat moeite mee; soms nogal. Een gevoel van twijfel, zoals weet je het zeker? Hoe dan ook, Katja en Igone konden het goed met elkaar vinden.

Zo brachten de actrice en haar dochter Sammie, de dochter van Thijs en Katja, op Moederdag een verrassingsbezoek aan het huis van de man die de exgeliefde van de actrice ontmoette. Igone: Sommige mensen denken misschien dat we het alleen voor de pers doen, maar dat is niet het geval.

we geven echt om elkaar. Igone en Thijs begonnen te daten kort nadat ze elkaar leerden kennen op Instagram en sindsdien zijn ze samen. Ze hadden de riskante manoeuvre al eens eerder met succes voltooid, waardoor dit hun derde poging was. Zowel.

Thijs als Igone zijn eerder getrouwd geweest; Thijs aan Katja Schuurman en Igone aan Mathieu Gremillet, een andere danseres die carrière maakt met ballet. Hugo, de zoon van Igone, verscheen op de avond van het afscheid van zijn moeder voor het eerst in het openbaar, samen.

met zijn stiefvader Thijs en ‘zus’ Sammie. Hugo en Igone waren toen getrouwd. Thijs had eerder met VIVA gedeeld dat iedereen in de groep uiterst zacht en warm om elkaar heen danst. Samen vormen ze een mooie familie… en we willen dat dat zo blijft.

Igone heeft eerder gezegd dat ze geen eigen gezin wil hebben of laten groeien. Ze zei dat zowel zij als Thijs er helemaal klaar mee waren. Toen ik klaar was met mijn laatste zwangerschap, had ik veel moeite om weer op mijn oude niveau als danseres te komen.

Vrouw Thijs Zonneveld
Vrouw Thijs Zonneveld

Ik hoef je niet uit te leggen dat het krijgen van een kind nogal wat veranderingen in je lichaam veroorzaakt, en ik ga niet de moeite nemen om de strijd aan te gaan om terug te gaan naar het niveau van fysieke fitheid dat ik had voordat ik kinderen kreeg. Ik word niet meer zwanger.

In dit opzicht ben ik dubbel dankbaar dat Sammie een deel van ons leven is, aangezien ook dit de kwaliteit heeft om heel ‘eigen’ voor mij te zijn. Nadat er enige tijd verstreken was, zei ze dat hun gezin nu compleet was.

De vier leden van Wea hebben het redelijk goed, en het is in zijn geheel. Igone en Thijs hebben een visie voor hun toekomst, waarbij ze ook in Italië wonen. We willen hier huren om geld te besparen voor een aankoop in Italië.

Volgens wat er in het boek van de danseres staat, is ze al zo lang als ze zich kan herinneren verliefd op ‘dat land’. We hebben geen herenhuis nodig; alles wat we willen is een mooi huis, en nu is het ideale moment om er een te kopen, aangezien de prijzen van huizen op een historisch dieptepunt zijn.

Eind dit jaar willen we gaan kijken en uiteindelijk iets aanschaffen. Het is niet zo dat we er meteen intrekken, en het huis hoeft nog niet af, maar ik denk dat het geweldig zou zijn om het geld dat we in de komende jaren verdienen in dat huis te besteden en het de manier waarop we het willen hebben. Het hoeft nu niet eens klaar te zijn.

Vrouw Thijs Zonneveld

Leave a Comment