Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Leeftijd

Marco Geeratz Leeftijd

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Marco Geeratz Leeftijd:Marco Geeratz Leeftijd | Aanstaande zondag is de verjaardag van Marco Geeratz, die getrouwd is met Chantal Janzen, die hem zal helpen zijn speciale dag te vieren met familie en vrienden. Ondanks dat de echtgenoot van de presentatrice het niet leuk vindt als ‘geliefden elkaar feliciteren via Instagram.

laat ze hem niet na om hem op sociale media in de spotlights te zetten om zijn verjaardag te vieren. Zoals te zien is in de afbeelding rechts, trekt Marco Geeratz elke keer dat hij over de rode loper loopt een gladde smoking aan die hem als gegoten zit. Hij heeft een warme glimlach op zijn gezicht en is een knappe heer, die het hem allemaal gemakkelijk maken om de aandacht te trekken van de fotografen die op dat moment in de buurt zijn.


Aan de andere kant vindt hij het prettiger om zijn naaste vrouw Chantal Janzen, die op zichzelf al briljant is, uit te stellen en haar in de schijnwerpers te laten staan. In het licht van alle camera’s en de verslaggevers die er zijn, lijkt Marco niet zo natuurlijk als Chantal in deze setting. Hein Gerrits, muzikaal acteur en goede vriend van het stel, lacht hartelijk als het beeld van de gereserveerde Marco ter sprake komt. Ze bevestigt door te zeggen: “Ja, daar zit wel een rode loper in.”

Marco is de enige die kan beweren nooit van haar zijde te zijn geweken. De persoon die voor zichzelf werkt, heeft doorgaans weinig interesse om publieke aandacht te krijgen. Het is niet zijn genoegen om op dit moment met u in gesprek te gaan. Met een grijns antwoordt hij dat de pers normaal blijft functioneren. “Dat heeft op geen enkele manier enige betekenis voor mij.

” Chantal Janzen is een uiterst gedreven zakenvrouw en bovenal een plezier om mee samen te werken. Bovendien leek haar persoonlijke leven op rolletjes te lopen. Ze heeft sinds 2014 een relatie met Marco Geeratz en tot voor kort waren ze getrouwd. Het echtpaar heeft momenteel twee eigen zonen om voor te zorgen. Aan de andere kant.

was Marco al in het huwelijksbootje gestapt toen hij Chantal voor het eerst ontmoette, maar dat weerhield hem er niet van om verliefd op haar te worden. Op de foto zijn de twee afgebeeld terwijl ze warm naar de camera glimlachen terwijl ze dicht bij elkaar op de grond zitten. Daarom prijst Chantal de fotogenieke grijns van haar vriend en zegt.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

“En voor iemand die helemaal niet op de foto wil, zie je er heel aardig uit, oude man.” Ik hou van je, voor eeuwig en altijd. We verwachten niets minder van Chantal, en ze besluit haar bericht met een humoristische hashtag: Ze maakt een geestige opmerking door te zeggen: “Na dit bericht ben ik nog niet eens jarig.” “Ok, hij is er.

Gefeliciteerd, mijn lieveling, de liefde van mijn leven, mijn liefste,” “De presentator heeft een zeer aangename schrijfstijl. Wat zijn we ongelooflijk gezegend met zo’n geweldig gezin. Ik kan alleen maar zo hard lachen met één andere persoon, en mijn leven voelt gewoon zoveel beter als ze daar zijn. Alles is mooier in jouw aanwezigheid, maar toch verstoken van jou.

het heeft helemaal geen betekenis. Chantal opent haar post met de dingen die de man in de foto veracht, die als volgt is: “Geliefden die elkaar feliciteren op Instagram” en “onverwacht worden benaderd en neergeschoten tijdens een zakelijke fotoshoot.

” Als je Chantal kent, ben je helemaal voorbereid op wat er gaat gebeuren. gastheer feliciteert haar “liefste” van harte: “We hebben enorm veel geluk dat we zo’n mooi gezin hebben.” Ik kan alleen zo hard lachen met één andere persoon, en mijn leven voelt gewoon zoveel beter als ze er zijn. Alles is mooier in uw aanwezigheid, maar zonder jij, het is helemaal niets.”

Hun beide kinderen werden geboren nadat ze in het huwelijksbootje stapten. Daarnaast is Marco vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. Het is overduidelijk dat Marco in staat is om de rol van ‘echtgenoot van’ op zich te nemen. Ook al heeft hij het behoorlijk druk met zijn eigen bedrijf, hij kan zich vaak schikken in de extreem.

hectische agenda van de blonde multi-getalenteerde persoon. Maakt ze zoveel uren op haar werk dat ze hun zoon James alleen ziet als hij slaapt? Om ervoor te zorgen dat ze samen tijd kunnen doorbrengen, stopt hij overdag wanneer ze pauze heeft met hun zoon. En omdat hij de romanticus is die hij is, volgt hij haar naar de set van de film waar ze aan het werk is.

zodat hij haar een knuffel kan geven. Terwijl ze thuis bergen huiswerk doorzoekt, zorgt Marco Chantal voor tegenspel. Tijdens een tv-interview grapte de acteur dat hij eerder de rollen van André Hazes, Tarzan en Frits Sissing had gespeeld. Niet onder de rand van het bord. Hij is een heel lieftallige, zachtaardige man. Hein Gerrits omschrijft de situatie als “zeer goed” voor Chantal.

Marco is niet iemand die gemakkelijk te misleiden is, daarom is het niet nodig om te proberen hem te misleiden. De vertrouwde vriend geeft zijn woord dat hij onder niemands controle staat. Daarnaast volgt hij zijn eigen pad en is hij de baas over zijn eigen leven. Een nuchter persoon, precies zoals Chantal. Zij zijneen groot compliment voor elkaar, wat deels te danken is aan de humor.

Marco Geeratz Leeftijd
Marco Geeratz Leeftijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *