Steven Brunswijk Vriendin

Steven Brunswijk Vriendin
Steven Brunswijk Vriendin

Steven Brunswijk Vriendin: Steven is al jaren samen met zijn vrouw Ayla Guiaux. Samen hebben ze drie kinderen. Zorgen. Eerder vertelde de cabaretier in gesprek met Beau Monde dat Ayla ..

Braboneger is de artiestennaam van de Nederlandse komiek en presentator Steven Brunswijk (Paramaribo, 1983). Meer dan 500.000 mensen hebben zijn eerste video, ‘Simply Pay’, op Dumpert gezien.
In een interview in februari 2018 onthulde Brunswijk zijn voornemen om te stoppen met het gebruik van de bijnaam.

Deze naam zou niet nuttig zijn bij zijn streven naar een zinvolle professionele toekomst. Brunswijk groeide op in Tilburg, Noord-Brabant, hoewel geboren in Suriname. Op 10 november 2012 maakte hij zijn podiumdebuut in het toneelstuk Voorvoordelen. Brunswijk beweert dat zijn optreden uit 2016, Als ik mezelf kon zijn, het probleem aanpakt van het horen van mogelijk aanstootgevende opmerkingen van anderen.

Als hij op het podium staat, voelt hij zich het meest op zijn gemak. De wekelijkse AVROTROS-show van Brunswijk De Braboneger verkaast?! ging in première op 14 november 2016 met Brunswijk als presentator. Hij en zijn vrienden Dennis en Djordhjy gaan graag naar evenementen zoals het Oktoberfest, skiën en kamperen, waarvan hij beweert dat het uitsluitend blanke bezigheden zijn.

De term ‘neger’ wordt in deze setting niet geschuwd. Ze hadden The Roast of Gordon hetzelfde jaar in december, en hij was erbij om deel te nemen. Op 6 september 2017 is de voorstelling De Braboneger Basht! Brunswijk gevolgd. Tijdens zijn optreden in 2017 in The Big Escape was Brunswijk de eerste deelnemer van de show die met succes ontsnapte.

Steven Brunswijk Vriendin
Steven Brunswijk Vriendin

Ooit was hij te zien op De Slimste Mens en De TV Kantine. Dit jaar, 2018, was Brunswijk als deelnemer onderdeel van Expeditie Robinson’s negentiende seizoen op RTL 5. Helaas zakte hij voor het halve eindexamen en werd hij op de zestiende plaats uit de competitie geëlimineerd. Zijn eindstand was vierde. Brunswijk voegde zich bij de cast van seizoen 2019 van Het Perfecte Plaatje.

I Know a Lot was een quiz die Brunswijk in het jaar 2021 deed. Ook deed hij mee aan de show De Alleskunner VIPS. Brunswijk is familie van de voormalige Surinaamse rebellenleider en vice-president Ronnie Brunswijk en de professionele kickbokser Clyde Brunswijk. Hij is ook getrouwd en vader van drie kinderen. Vier jaar werkte hij als horecaportier in ‘s-Hertogenbosch.

Brunswijk verscheen in de aflevering van De Verraders uit 2022, seizoen 3. Hij verovert de harten van veel Nederlanders met zijn ongeëvenaarde beheersing van de taal, zijn heldere kijk op de samenleving en zijn openhartige, ongefilterde opvattingen in het Tilburgse accent.

In 2014 maakte hij zijn theaterdebuut met de voorstelling ‘Prejudice’, waarmee hij bewees dat de online films meer zijn dan alleen een gimmick. Zijn debuut in het theater was meteen een succes, alle shows waren uitverkocht. Op de website en mobiele app van Mediahuis Nederland, Dumpert, vind je nieuws en actualiteiten. Inzendingen van video’s en afbeeldingen van gebruikers .

(respondenten) kunnen worden beoordeeld met ‘kudos’. Dagelijks worden de vijf producten met de meeste lof gerangschikt van meest tot minst populair. Reacties van gebruikers zijn ook welkom (reacties). Door deelnemers gegenereerde inhoud waarin zij zich .

presenteren, wordt ook gepubliceerd (of een parodie op de zogenaamde “responders”). Het opnieuw posten van een video komt vaak voor. Hierop volgt meestal de passende opmerking.
De eerste video die ooit op Dumpert werd geplaatst, was een bericht van 20 maart 2006 van een man die zichzelf een klap geeft van vreugde.

Destijds kwam het grootste deel van het online verkeer van GeenStijl uit berichten die naar de site linken. Voor Steven is dit nog maar het begin. Eerder vertoonde films op Dumpert worden besproken door medewerkers René van Leeuwen, Sylvana IJsselmuiden, Nick Toet en een wekelijkse gast in de online serie DumpertReeten.

In seizoen 10, aflevering 10, maakte Matthijs van den Beukel zijn debuut als Johnny Quid, alias Matthijs van den Beukel. Hij eindigde zijn optredens op het programma na de 100e aflevering. Bij DumpertReeten mag een film van 0 tot 5 peuken krijgen. DumpertReeten heeft ook een terugkerende cyclus van reactanten. Het is niet ongewoon om speciale gasten als gastheer te hebben.

De eerste aflevering, met Maxim Hartman en René van Leeuwen, verscheen op 11 april 2014 online en bevat een uitleg van het idee en natuurlijk beeldmateriaal. Nadat de 100e aflevering op 19 april 2017 online was geplaatst, werd de serie officieel geannuleerd. De serie ging in oktober in première met de 102e aflevering. Zowel Sylvana als Nick zijn sindsdien vaste klanten.

Elke aflevering van DumpertReeten is gemiddeld 500.000 keer bekeken. De 200e aflevering ging in première op 13 november 2019 en de 250e, de (voorlopige) laatste aflevering, met gastpresentator Jochem Myjer, wordt uitgezonden op 3 februari 2021. Maar op 1 september 2021 begon het allemaal weer. Op 16 november 2021 organiseerde Dumpert ongeveer 182.000 video’s en foto’s.

hiervan werden er meer dan 1.200 in eigen beheer geproduceerd onder de vlag van ‘DumpertTV’. De redactie accepteert suggesties en verwijzingen van sitebezoekers. Na inzending beslist de redactie van Dumpert of het stuk wel of niet wordt opgenomen.

De redactie kan inhoud van andere websites insluiten, waaronder YouTube, Instagram of Twitter. Bovendien gebruikt het zijn eigen speler om de geüploade uploads of UGC weer te geven. Wanneer een gebruiker een foto of video indient, geeft hij toestemming om deze te laten zienop de site.

Steven Brunswijk Vriendin
Steven Brunswijk Vriendin

Leave a Comment