Promihood

Plattform der neuesten Nachrichten und Trends

Ouders

Gloria Monserez Ouders

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Gloria Monserez Ouders:Monserez bracht haar hele academische loopbaan door aan de Steinerschool De Zonnewijzer in Wijgmaal, vlakbij Leuven. Daarna schreef ze zich in aan het KASK in Gent om haar opleiding grafisch onderwijs te beginnen. Monserez nam deel aan een productie van Merlijn of het Barre Land met de stadstheatergroep fABULEUS in Leuven terwijl hij daar nog studeerde.

Tijdens de vieringen in de Leuvense Stadschouwburg dat jaar zong ze niet alleen, maar speelde ze ook piano en begeleidde ze Jan Hautekiet op het podium. In het jaar verscheen ze in de door Ivana Noa geregisseerde korte film Fictional Characters in een rol. In november stond ze opnieuw op het podium van de Leuvense stadsschouwburg voor de voorstelling Hommage à Brel Deluxe.

Tijdens deze voorstelling zong ze naast Lien Van de Kelder en Wende, evenals andere artiesten, terwijl ze werd begeleid door Filip Jordens, Gwen Cresens, Jan De Smet, Andries Boone en Bart Van Loo. Na interactie met de vorige helden in de afleveringenreeks Helden van de sneeuw, werd Monserez geselecteerd om een ​​van de nieuwe helden te worden die in het begin in het Ketnet-programma Helden werden geïntroduceerd.

In oktober werd al onthuld dat Monserez ook de nieuwe Ketnetwrapster zal overnemen. Ze zegevierde in de wedstrijd Who Will Be Wrapper? en werd Charlotte Leysen’s vervanger als gevolg van haar overwinning. Ze won het van Aaron Blommaert, Dieter Janssens, Esther Nwanu en Tinneke Van Ransbeeck. In datzelfde jaar trad Monserez als officieel lid toe tot de band De KetnetBand.

Van begin januari tot eind mei presenteerde ze het avondblok in Studio Brussel tussen uur en middernacht. Daarnaast was ze een deelnemer aan de show “De Slimste Mens ter Wereld”, waar ze in meerdere afleveringen achter elkaar verscheen. Ze zegevierde. Daarin werd ze samen met Sven De Leijer medepresentator van Hotel Romantiek op Eén.

In datzelfde jaar presenteerde ze ook een segment van The Voice van Vlaanderen op VTM, waar ze inviel voor An Lemmens terwijl ze met zwangerschapsverlof was en niet in staat was om de show zelf te hosten. Tussen negen uur ‘s avonds en twaalf uur ‘s ochtends waren Monserez en Sander Vandenhende van begin dit jaar tot eind mei de gastheren van het avondblok op Studio Brussel.

De allereerste aflevering van Sander & Better, die oorspronkelijk Sander & Gloria heette, werd in de maand augustus voor het eerst op de radio uitgezonden. In juli werd bekend dat Monserez de rol van ambassadeur van De Warmste Week op zich zou nemen. Samen met negentien andere jongeren, waaronder Kawtar Ehlalouch en Stephan Tanganagba, vertegenwoordigde ze De Warmste Week.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Monserez kreeg dit jaar een rol in de webserie Familie, die online wordt uitgezonden. Janne, de dochter van de ontsnapte gevangene die Zjef en Rudi gevangen hield in de Ardennen, was het personage dat ze vertolkte in het stuk. de Ketnet-serie “Ik ook”, die vanwege de coronacrisis in hun eigen bubbel werd gefilmd, is daar een voorbeeld van. Sven De Ridder en Danny Timmermans In deze komische fictiereeks speelt ook de stiefvader van Monserez een rol.

De maand augustus zag het debuut van de film Spirit ongetemd in bioscopen in heel Vlaanderen. Lucky Prescott, het meisje dat haar moeder nooit heeft gekend en gedwongen is terug te keren naar haar ouderlijk huis in Miradero, werd vertolkt door Monserez, die ook voor haar stem zorgde. Als ze eindelijk aan boord van de trein stapt, kijkt ze uit het raam en ziet een groep paarden weglopen van de rijdende trein, met Spirit voorop.

Wanneer het meisje een poging doet om op Spirit te rijden, volgt een rampzalige reeks gebeurtenissen. Lucky en haar twee beste vrienden, Abigail en Pru, gaan op reis nadat ze vernemen dat de kudde van Spirit is gestolen door individuen met de bedoeling de paarden te verkopen. Toen ik vier jaar oud was, scheidden mijn ouders, maar ik voelde me er niet echt door aangedaan.

Toen ik op weg was naar mijn vader met mijn koffer, kon ik nog een keer kijken of de trein vertraging had. Of als ik een week weg moest van mijn vriendjes uit Wijgmaal omdat ik bij mijn moeder moest blijven. Aan de andere kant ben ik door al het heen en weer reizen ook flexibeler geworden. Als ik mijn toilettas meeneem, heb ik altijd een vertrouwd gevoel, waar ik ook ga.

Ook al verschilde de mate waarin kinderen autonomie kregen van gezin tot gezin, mijn ouders hebben me altijd een grote mate van onafhankelijkheid toegestaan. Mijn vader hield me met opzet op een meer beheersbare hoogte. Mijn ouderlijk huis, de school waar ik naar toe ging en veel van mijn vrienden woonden allemaal in dezelfde straat, dus misschien was het onvermijdelijk dat hij het zou zijn.

Zelfs als hij me veel meer vrijheid had gegeven, zou ik nog steeds elke week tot in de kleine uurtjes weg zijn gebleven. (gelach) Ik kwam hier altijd om bij te komen na een week bij mijn moeder te hebben doorgebracht, die zowel actief als sociaal was. Ik heb de indruk dat dit.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *